Vakbondlogica

Permalink voor ingesloten afbeelding

De reacties op facebook en twitter op dit citaat van vakbondsssecretaris LBC-NVK Kris Vanden Bossche, liegen er niet om:

“Kandidaat slimste mens ter wereld” – “Ik denk dat we de persoonlijkheid van het jaar gevonden hebben. Tijd om Time Magazine te informeren.” – “Ziedaar het gezicht van #vakbondsdomheid” – “straks te zien in vakbondsman zoekt werk” – “Nog ff en we moeten aan het vakbondstuig toestemming vragen om een job te mogen uitoefenen.” – en tot slot de plezantste:

“steek deze jongen z’n verstand in een vogel en hij vliegt achteruit!”

Zijn facebookprofiel werd intussen gesloten.

Lees ook: Stakingsrecht mag geen stakingsplicht worden.

7 gedachten over “Vakbondlogica

 1. Het doet goed . Na al die negatieve berichten die we dagelijks te slikken krijgen…af en toe , een vrolijke noot , eens goed lachen , zeker met die stand up comedian van de vakbond …Kris Vanden Bossche , is dat niet de nonkel van Freya ? Als die komiek ooit een “one man show” geeft , dan is de zaal op een nik en een flik uitverkocht

  • Rene, niet tegenstaande ik graag eens goed lach, ga ik voor dit personage toch passen hoor.

 2. Zeg dat het geplakt en bewerkt is en het was maar om te lachen of iemand die absoluut eens in beeld wil komen. Zo niet staaft het mijn overtuiging, men moet manipuleerbaar zijn, kunnen praten en onthouden als een papegaai, graag gaan pintelieren en niet graag meer werken.

 3. Geef het merendeel van dit Vlaams-Nationalistisch publiek een gezicht en we hebben ook iets om mee te lachen.

  • Het Vlaams nationalistisch publiek moet zich tenminste niet verstoppen achter een geblokte sjaal , zoals de linkse “allesweters” als zij in hun wreedzaam streven de politie en andersdenkenden in elkaar slaan. Reeds decennia lang gebruikt dit naamloos mei’68 profitariaat geweld hierbij opgejut door hun media. Niettegenstaande de staatsveiligheid hun identiteiten en activiteiten kent, mag deze privé-militie (AFF-AFA) ongestoord hun weg gaan.

 4. De reacties van vakbondsman Kris Vanden Bossche, zijn helemaal niet om mee te lachen. Deze reacties onthullen de ware aard van het “beestje”. Deze reacties duiden om een geweldig superioriteitscomplex waarbij hij als een “stalinistische politieke volkscommissaris” bij manier van spreken, gaat beslissen over leven en dood, en dit desnoods met geweld. Het gaat hier dan ook om een “echte democraat”, deel uitmakende van een vakbond die Vlaams Blok leden uitsluit.
  Zijn reactie getuigt dan ook van een tergende minachting voor de democratie, waarvan hij zich dan bedient naargelang het in zijn kraam past, en waarbij de schijnheiligheid van zijn “tjevensmoel” afstroomt.
  Deze reacties bevestigen dan ook dat het hier dan ook gaat om “politieke stakingen” gepaard gaande met de klassieke democratische syndicale straatterreur. Zoals reeds in andere reacties gezegd, is het Vlaanderen dat hier wordt geviseerd. Spijtig genoeg hebben we geen dagbladen meer om die uitspraak van deze democraat in koeien van letters op de eerste bladzijde te zetten, en om duidelijk te maken dat achter deze uitspraak de oorlog schuil gaat, niet alleen tegen de Vlamingen die willen werken maar ook tegen Vlaanderen in het algemeen, en dit in dienst van de belgische bezetter!!!

Reacties zijn gesloten.