“Übermenschen” werden “Angsthasen”

Afbeeldingsresultaat voor angsthase30% der Merkellanders durft zijn mening niet meer in het openbaar kenbaar te maken. Sinds 1990 is de angst der Duitsers voor hun politieke mening uit te komen nog nooit zo groot geweest als vandaag. Bovendien vindt een gelijk aantal dat men in de buurt van moslims best geen varkensvlees zou moeten eten. 42% vindt dat men de fouten/tekortkomingen van vreemdelingen niet mag bekritiseren.

Een typische Gutmenschenmening:

Nochtans scoort de “vrijheid” bij de Duitse bevolking nog steeds hoge toppen, vóór veiligheid en gelijkheid. En wordt er weer aandacht besteed aan burgerlijke deugden zoals hoffelijkheid en gedrag.  Maar de vrijheid van meningsuiting werd verbannen in het strafkamp der stommen.  De olifant moet onzichtbaar blijven.

De redenen zijn herkenbaar voor de Vlaams Belang sympathisanten / leden. Mogelijk ontslag, carrièresloop, financiële gevolgen, valse betichtingen, processen, verlies van vrienden, geweld… Gevolgen voor het uiten van een “foute” mening of het maken van een onwelkome keuze.
Buiten het officiële ministerie van justitie, dat slechts bepaalt of er een strafbaar feit gepleegd werd – “opruiing”, “oproep tot geweld”, “haat”… is het parallelle justitie-apparaat, dat ons tot zelfcontrole en -beheersing verplicht, alom aanwezig dankzij de media en de sturende politiek.

Rest nog het stemhokje, waar men voorlopig nog niet automatisch – na het bepalen van een “foute” keuze – kan verdomd worden.

Ondertiteling en vertaling via icoontjes onderaan.

3 gedachten over ““Übermenschen” werden “Angsthasen”

 1. Wie kan beter het fenomeen EUSSR duiden dan Pat Condell:

  DE VLOEK VAN HET CULTURELE MARXISME:

  indoctrinatie met propaganda, hersenspoeling met leugens, intimidatie met gescheld en laster en broodroof. Het intolerant fascisme van de zelf verklaarde toleranten.

  https://youtu.be/EPsGPkbiwUg

 2. Er komt een scheur(tje) in het linkse Gutmenschenfront…

  Es ist soweit: Einwanderungskritische, linke Sammelbewegung nun im Internet aktiv.
  Nachdem Sahra Wagenknecht beim Bundesparteitag der Linken am 9. Juni mit ihrer einwanderungskritischen Haltung unterlegen war, hatte sie angekündigt, eine „Sammelbewegung“ für all jene zu gründen, die den offiziellen Refugees-welcome-Kurs der Partei nicht mittragen wollen. Und nun ist sie da, die linke Sammlungsbewegung von Sahra Wagenknecht. Mit #aufstehen will die Linken-Fraktionschefin seit 4. August im Internet Leute erreichen, die sich eine Erneuerung des Sozialstaats wünschen.
  Bron: https://www.unzensuriert.de/content/0027397-Es-ist-soweit-Einwanderungskritische-linke-Sammelbewegung-nun-im-Internet-aktiv?utm_source=Unzensuriert-Infobrief&utm_medium=E-Mail&utm_campaign=Infobrief

  • Er komt inderdaad al een tijdje kritiek uit de Linker hoek. Benieuwd wie haar een beentje zal lichten.

Reacties zijn gesloten.