Twietjes

TwietjesBart Somers@BartSomers 22 feb.

“Wellicht hoopt Sp.a dat mensen die een jointje opsteken voor ze gaan stemmen gemakkelijker hun bolletje vinden :-)”

Bart refereert hier natuurlijk naar het verkiezingsprogramma van de rode kameraden, waarbij ze cannabis gelegaliseerd willen zien.

Dat kunnen we nu niet verdragen, zie.  Zijn partij heeft toch al vleugels, waarom zou hij dan ermee spotten dat anderen ze zien vliegen.  Als protest plaatsen wij hierbij deze affiche, een klein duwtje steuntje in de rug van de Tobback-dynastie.

Een doordenkertje:

verkiezing2014 Tobback

U mag er zeker van zijn!
Studio Rony

 

 

5 gedachten over “Twietjes

  1. Ge moet niet noodzakelijk drugs hebben genomen om met een bedwelmde geest te stemmen voor al wat naar links ruikt . Dat soort is high gemaakt door de sprookjes uit het groot , rood , groen vertelselboek , zoals een jodelahitie strijder geloofd in 72 maagden en dergelijke zever . Probeer die maar eens wijs te maken dat St Niklaas feitelijk ma en pa is .!

  2. Ovld heeft toch ergens in West-Vlaanderen een burgemeester die jointjes rookt? Hij zou er zelfs in het parlement eentje opsteken. Hij is in februari 2013 (Man bijt hond) nog op de VRT komen verklaren dat hij niet gelooft in de stepping-stone theorie en dat jointjes roken niet persé aanzet tot gebruik van zwaardere drugs. Wat zevert Bartje nu.

  3. Het is voor de sossen te hopen dat hun kiesvee niet zo stoned als een aap is dat ze het rood bolleltje niet meer vinden.

Reacties zijn gesloten.