Trieste censuur op VTM

www.vlaamsbelang.orgVlaams Belang vakkundig uit beeld gezet

Filip Dewinter mag niet verschijnen in het nieuwe VTM-programma ‘Nonkel Mop’. In het ludieke programma vertellen politici en BV’s hun favoriete grap. Nochtans werd het filmpje waarin Dewinter zijn favoriete mop vertelde door het productiehuis weerhouden en dook zijn naam ook op in het persbericht. In ware Sovjetstijl liet VTM echter weten Dewinter onverwijld te censureren. “Vlaams Belang-politici komen bij ons niet aan bod in entertainmentprogramma’s. Dat is een richtlijn die we al jaren hanteren”, verklaarde de woordvoerster van de commerciële zender aan de krant De Morgen (29.08.2013)

Tegengewicht
Wie dus dacht dat enkel de openbare omroep het Vlaams Belang vakkundig uit beeld doet verdwijnen, is eraan voor de moeite. Het Vlaams Belang laat zich echter niet uit zijn lood slaan. Met een uitgebreide campagne die in november zal worden gelanceerd en een nationaal huis-aan-huis blad dat eind september in alle bussen van Vlaanderen valt, bieden we tegengewicht aan deze verregaande vorm van politiek-correcte censuur.

En wij laten ons evenmin uit ons lood slaan.  Uit protest tegen de voortdurende haat- en uitsluitingscampagne van de media, plaatsen wij hier op onze blog een mop, die waarschijnlijk evenmin door de VTM-censuur zou geraken:

Een Marokkaan staat in Antwerpen stil aan een rood licht als hij langs achter wordt aangereden door een Antwerpenaar.
Kwaad komt de Marokkaan naar buiten en roept: “Vuile racistische Antwerpenaar, ge zijt express tegen mijnen auto opgereden omdat ge geen Marrokanen moet hebben”.
De Antwerpenaar zegt : “Kalm blaaive, Kalm blaaive, da’s nie woar, ‘t was een accident…”
De Marrokaan onderbreekt hem en zegt : “niets van, gij zijt een racist, een vuil Vlaams Blokker .”
De Antwerpenaar zegt : “Hola as ge ni rustig bleft,dan zenne kik verplicht er de polies bei te holen…”
Waarop de Marrokaan: ” Ziet ge wel, die Nazi’s erbij roepen, om u te helpen, Racist…”
Op dit moment komt er een combi van de Antwerpse politie aangereden, ze stappen uit en vragen wat er gebeurd is waarop de Marrokaan direct begint te roepen van “Die racist is achter tegen mij opgereden en al die racisten van hier en vandaar ….”
Een agent onderbreekt hem en zegt met harde toon “KALM BLAAIVE, hier zen gien raciste, wai zen niet allemoal tegen aa, da’ s ier een accidengt en wai gon dat ier beschoafd oeplosse”.
Als de agent ziet dat de Marrokaan kalmeert neemt hij hem onder de arm en vraagt :
“ZEGT NAA IS IERLEK, WAAROEM ZEDDE GAAI ACHTEROIT GEREIE?”

6 gedachten over “Trieste censuur op VTM

 1. Een Marokkaanse vader roept zijn drie meerderjarige zonen bij zich voor een serieus gesprek.
  De vader: “Zonen, nu dat jullie meerderjarig zijn moeten jullie mee voor het geld zorgen. Ondanks de grote bedragen die we van de overheid krijgen, is het toch nog moeilijk om jullie, en de andere zeven kinderen een goede opvoeding te geven. Jullie zullen daar dus zelf mee voor moeten zorgen. Ik heb gesproken.”

  Een week later komt de eerste zoon binnen, met een nieuwe lederen vest. De vader spreekt hem aan en zegt : “Ik zie dat je al werk hebt gevonden, wat doe je zoal voor de kost?”

  Zoon 1 : “Ik heb mij ingeschreven bij de RVA en ontvang nu elke veertien dagen een dikke cheque, zonder dat ik iets moet doen.

  Vader : “Goed zo, zoon, doe zo voort”.

  Weer een week later komt de tweede zoon binnen, met de sleutels van een splinternieuwe BMW Cabrio. De vader vraagt : “Zozo, jij zit ook niet stil. Waar verdien jij je brood mee?”

  Zoon: “Ik ben nu de rechterhand van een drugsdealer, en heb nu mijn eigen wijk in handen.”

  Vader: “Goed zo, zoon, doe zo voort”

  Na nog eens een week komt de laatste zoon binnen, en begint aan iedereen van het gezin nieuwe schoenen en kleren uit te delen. Zelf steekt hij in een nieuw Armani-pak met bijpassende auto. De vader kijkt verrast en informeert weer naar de bezigheden van zijn zoon.

  Zoon 3 : “Ik werk op de luchthaven.”

  Vader : “De luchthaven?… als piloot of zo?”

  Zoon 3 : “Neenee, ik werk in de vertrekhal. Ik zet mij op de grond ergens waar veel mensen voorbijkomen en ik zet een kaartje op de grond daarop staat geschreven: HEB NOG 50 EURO TE KORT OM MIJN TERUGREIS NAAR MAROKKO TE BETALEN!!!

  • Gesprek opgevangen op een bus:

   Een paar Turken zitten luidop te snoeven dat ze al met zes miljoen Turken in Duitsland wonen.
   “Haha, zes miljoen, een echt front man, en we doen en laten overal wat we willen, rijden allemaal met een BMW, mogen gaan stemmen en binnenkort pakken we hier in West-Europa de boel over…”
   Draait zich een oud mevrouwtje om en zegt op rustige toon…
   “Ooit leefden er in Duitsland zelfs meer dan zes miljoen joden…”

 2. En nog ééntje om het af te leren…

  Top 5 Marokkaanse spreekwoorden:
  5. Blatende schapen bijten niet
  4. Shoarma kiezen voor je geld
  3. Daar komt de bom uit de mouw
  2. Het gat in de schapenmarkt
  1. Wie het schoentje past rent de winkel uit

Reacties zijn gesloten.