Tot zover de “vrede” tussen Egypte en Israël

Egyptische televisie-gastheer en historicus verklaren dat de joden verbranden de “enige oplossing” is voor het “joodse probleem”.

“De kruisvaarders doodden de joden ook, “ stelde prof. islamitische geschiedenis  Yusri Ahmad Zidan, “zij sloten ze op in een gebedsgebouw en staken het in brand.”   Overlevenden werden als slaven verkocht: “30 slaven voor een dinar”“Een onbeduidend bedrag, maar uiteraard waren ze niet meer waard,” grapte gastheer Muhammed Khaled.

Khaled liet optekenen “de geschiedenis van de joden was zwart sinds het begin der tijden,” en in antwoord op de vraag of hen verbranden zoals de Perzen, de kruisvaarders en de nazi’s pleegden te doen tijdens de genocide,  “de énige oplossing voor de joden.”
“Daar lijkt het wel op,” bevestigde Zidan en voegde eraan toe dat onderhandelingen en samenleven “onmogelijk” zijn.

Volg bruggetje: MEMRI: Egyptian TV Host and Historian Concur: Burning Is the Only Solution for the Jews

 

1 gedachte op “Tot zover de “vrede” tussen Egypte en Israël

  1. Dat zijn dan die hoogopgeleiden waar Antwerpen zo tuk op is “”” Overlevenden werden als slaven verkocht: “30 slaven voor een dinar”.””” Ze waren niet meer waard . Je zou de vraag kunnen stellen aan die hoogopgeleide . Hoeveel Joden en hoeveel Islammers , onder de Nobelprijswinnaars ? Waar waren de Joden ten tijde van Adam en Eva , heren deskundigen ! Heel onze miserie zoals de vluchtelingen , politieke partijen zoals groen , rood , NVA , oorlogen e.d . Allemaal de schuld van dat koppel , omdat zij niet konden weerstaan aan een pak fritten met stoofvlees . Mijn leedvermaak zal mateloos zijn als ooit de hemel openscheurt en de engelen met hun bazuinen het laatste oordeel aankondigen .God De Vader , die vanop zijn troon de Islammietjes en zijn hoogopgeleiden zal veroordelen voor het steunen en promoten van een valse god . Ik denk dat de uitdrukkingen van ongeloof en verbazing , op de smoelen van al die onverdraagzame fanatiekelingen , geld waard zijn. Dat laatste oordeel komt er !! zonder twijfel , dat werd mij ingepompt door de broeders van het Sint Henricusinstituut , Antwerpen , Oude Steenweg , waar ik mijn eerste stapjes deed in het lager onderwijs

Reacties zijn gesloten.