Tot in Pakistan is Geert Wilders bekend… met alle gevolgen van dien

U zal zich de fatwa herinneren die tegen Salman Rushdie uitgesproken werd omwille van zijn boek ‘Satanic Verses’ of De Duivelsverzen in het Nederlands… Nu dus ook tegen Geert Wilders.

En de Tunesische president Saied wordt met de dood bedreigd omdat hij in de nieuwe versie van de grondwet, waarover de bevolking in een referendum mag beslissen, geen verwijzing naar de islam wil opgenomen zien. https://english.alarabiya.net/News/north-africa/2022/06/24/Tunisia-s-interior-ministry-confirms-threats-to-President-Saied-s-life-foils-attack

Zie vorige berichten hierover: Een seculier Tunesië? (2) | Golfbrekers (klik onderaan voor (1)

1 gedachte op “Tot in Pakistan is Geert Wilders bekend… met alle gevolgen van dien

  1. Het is reeds 15 over 12 met die islam op ons grondgebied. Die barbarij moet verboden worden in ons land dat geeft een win-win resultaat nl. veel minder stikstof en veel meer veiligheid.
    Recent lees ik dat duizenden meisjes, vrouwen jaarlijks besneden worden, over een koe slachten zitten ze dadelijk te zeiken maar over meisjes/vrouwen verminken horen we zelden iets.
    Start dadelijk met het verwijderen van alle illegalen en vreemdelingen zonder toegevoegde waarde, verbiedt dubbele nationaliteit en stemrecht voor vreemdelingen dat verlost ons snel van veel ellende.

Reacties zijn gesloten.