Toeval bestaat niet

Bill Gates Quote on “Moving people to Act” – Blog | Intellegens Inc.

Er is ‘absoluut geen belangenvermenging’…..

“Het Instituut voor Tropische Geneeskunde te Antwerpen ontvangt sinds 2011 jaarlijks schenkingen van de Bill & Melinda Gates Foundation. Ondertussen al meer dan 33.000.000 USD. Wie is voorzitter van de Raad van Bestuur van het Instituut voor Tropische geneeskunde? De Gouverneur van Antwerpen, Cathy Berx.

Het Rega Instituut ( Uz Leuven ) wordt gesponsord door de Bill & Melissa Gates Foundation. Bill Gates heeft in februari 2020 een grote corona studie besteld bij het Rega Instituut en 15.000 medicijn stalen geschonken met het oog op het vinden van een Covid19 vaccin.Wie is voorzitter van de Raad van Bestuur en voorzitter van de Afdeling Virologie van Het Rega Insitituut? Marc Van Ranst (thans ook voorzitter van GEES die de Veiligheidsraad adviseert ter vervanging van Erika Vlieghe ).

De universiteit van Antwerpen heeft in 2015 van de Bill & Melissa Gates Foundation een schenking ontvangen van 3.095.518 USD en in 2016 nogmaals 9.016.127 USD voor een wetenschappelijk onderzoek ivm n-OPV2. Wie had de leiding van het onderzoek en heeft alle studies op zijn naam staan? Pierre van Damme.

Bronnen: Gates Foundation: Awarded Grants

Thierry Debels vroeg zich af: Is Gates dan toch de kwade genius? en deed wat onderzoek naar “toevalligheden”.

5 gedachten over “Toeval bestaat niet

 1. Zoals ik reeds in mijn Cyclus bijdragen gemeld heb, verspreken deze figuren zich ook : Cathy Berx : ” Het enige recht dat de mensen hebben is het recht om te leven”. En Mark Van Ranst : “Legitimiteit, je m’en fous”.
  Het is dan ook spijtig dat “Viruswaanzin.be” weliswaar aktie voert, maar dit onder een tricolore lading verbergt. Het is juist “la belgique””, die vanaf de eerste dag van zijn bestaan, figuren voortbrengt zoals bovengenoemden.

  Het zijn trouwe dienaars van de onderdrukkers-staat België. Nu de corona-pandemie toeslaat kunnen burgemeester Lippens, gouverneurs De Caluwé en Berx en de extreem-linkse viro-logen zich op een psychotische manier uitleven.

  Alleen al de vergelijking met Nederland wijst bij ons op een aantal absurde maatregelen die er niet toe doen. Zoals mondmaskers als de boeren de koeien gaan melken.

  • … of zoals ondergetekende uitgescholden werd door een wandelaar op ca. 10 m afstand bij maskervrij-onkruid wieden in de eigen voortuin

   • ik ken dat, de angst zit er goed in. En dan het vaccin. Die bedrijven nemen geen verantwoordelijkheid? Ik ben architekt. Ik kan dat niet eens ontlopen. Dus: geen verantwoordelijkheid, geen vaccin in mijn lijveken. Ik zou het toch nooit nemen. 63 en zo gezond als nen bliek.

 2. Zoals al dikwijls gezegd is de werkelijkheid nog erger dan de fictie. En misschien is dit maar het topje van de ijsberg. Moeten de zogenaamde virologen echt geen gewetensonderzoek doen en zich de vraag stellen of ze nog kunnen meedraaien in deze carrousel van verdachtmakingen.

 3. En voor wie de uitzending ‘Zomerhit’ gisteren gezien heeft op 1 (ik heb maar enkele minuten gekeken, want dan moest ik mijn kotsschaaltje gaan halen) kan zijn ogen toch niet geloven. Een loftrompet voor de ‘truitjes’ van Van Ranst. En dan een Walter Grootaers die daar staat met een joekel van een muilkorf (maar dan wel onder zijn neus). Kan het nog zotter? Want ja wij handelen volgens corona regels dixit de VRT. En wat was dan de titel van het winnende liedje? “Kom wat dichterbij”. Woeha. Maar wel tot op 1,5 meter neem ik aan……….

Reacties zijn gesloten.