Toetredingsexamen

Tieners overvallen homo’s als examen om naar Syrië te mogen

Een minderjarige kandidaat-Syriëstrijder heeft aan het Brusselse gerecht verteld dat hij en zijn kameraden door ronselaars werden verplicht om homoseksuelen brutaal te overvallen. Het doel? Geld in het laatje brengen voor de gewapende strijd én bewijzen dat ze geschikt zijn voor het kalifaat. Dat meldt Het Nieuwsblad.

De jongeren werden naar homobars gezonden om er de nietsvermoedende mannen in de val te lokken. Wanneer ze de woning van de slachtoffers betraden, pleegden ze de gewelddadige feiten. Zo werd een van de homoseksuelen vastgeketend en afgeranseld tot hij opbiechtte waar hij zijn geld en andere kostbaarheden bewaarde.  Lees verder…

 

5 gedachten over “Toetredingsexamen

  1. In Leipzig is iets veel ergers gebeurd. Daar werd op de bouwplaats van een moskee een dood varken gelegd met opschrift ‘Mutti Merkel’. De staatsveiligheid heeft een onderzoek gestart wegens belediging van de Bundeskanzlerin en burgemeester Jung vindt het vreselijk om een hele religieuze gemeenschap te beledigen, te kleineren en te smaden. Het is kleinzielig en afschuwwekkend.

    • Verschrikkelijk anna , ik heb het ook gelezen en ben er nog nie goe van…hoe durven ze !

Reacties zijn gesloten.