Tip veiligheidsniveau 3: kop in ‘t zand steken

Koenraad Elst

21 uur ·

In “De loteling” van Hendrik Conscience (filmversie) wordt een vrouw verkracht terwijl haar vriend door een handlanger van de dader onder controle gehouden wordt. Eens de daders klaar en vertrokken, staat ze op en zegt ze tot haar vriend: “Kom, we moeten verder.” Een aanklacht wegens verkrachting maakte geen kans (of bestond nog niet, zoals nog steeds in de islamwereld) en zou je maatschappelijke status maar geschaad hebben, dus het enige dat erop zat voor de premoderne vrouw was de pijn verbijten en de zwijgknop inschakelen.

Welnu, dát is de door onze politici voorgestelde “oplossing” voor islamterreur: niet reageren, niet op de motieven van de daders ingaan om herhaling te voorkomen, maar “tonen dat wij sterker zijn”, zoals zij dat met dapper klinkende woorden noemen, door alles te verbijten en door te gaan met consumeren alsof er niets gebeurd is.

2 gedachten over “Tip veiligheidsniveau 3: kop in ‘t zand steken

 1. Mr Elst ,
  Het gaat hier niet om “politici” die willen dat we “alles te verbijten” hebben, maar om verraders die actief meewerken aan de terreur. Dit noemt men “hoogverraad”.
  Na WO II zijn er veel meer voor veel minder tegen de muur gezet.
  Verraders die een gruwelijk systeem dat verantwoordelijk is voor min. 270 miljoen doden, aanwenden als wapen tegen onze westerse beschaving, die ten alle prijze moet vernietigd worden.
  Verraders in dienst van volksvreemde en vijandige zetbazen..!!
  Schurftige verraders die verkozen werden door een al even schurftig klootjesvolk.
  Het is dan ook meer dan tijd om juiste en volledige diagnose te stellen, waarbij de verantwoordelijkheden gelegd worden waar ze thuis horen :
  “Bij het klootjesvolk dat stemt voor verraders”.
  Beiden dienen dan ook met naam en toenaam ontmaskerd te worden.(=ruw, rauw en ongezouten).
  Men geeft zich blijkbaar nog altijd geen rekenschap, wat er zich momenteel afspeelt binnen de EUSSR en daarbuiten, en zeker achter de schermen, en welke drama’s daarbij boven ons hoofd hangen.
  De tijd van het “gelul” moet dan ook voorbij zijn, alleen de waarheid telt en kan ons nog redden.
  Al de rest is dan ook zever.. Als men zoals Biedermann de Brandstifer in huis haalt, dan moet men nadien schijnheilig vals komen klagen dat het kot in brand staat.
  Als men het dan niet “aandurft” de volledige waarheid te zeggen en te schrijven, zwijg dan. Bij U kan het immers geen kwestie zijn van onwetendheid.
  En pas op voor de valse profeten.
  N.a.v. Nice, Parijs enz…. had Marine Le Pen maar één zin hoeven te zeggen:
  “De meerderheid heeft daarvoor gestemd, en het bloed van de onschuldigen kleeft dan ook aan de vuile poten van die meerderheid”.
  Dit laatste geldt ook voor andere rechtse en nationalistische partijen in de EUSSR.

 2. Nog een reactie :
  https://rechtsactueel.com/2016/07/15/tunesische-aanslagpleger-nice-bekende-van-politie/
  met citaat :
  ” Reactie :Wim Vreeswijk 15 juli 2016 • 11:16
  ….Over de aanslag in Nice kan ik me dan ook niet meer echt druk maken en oppompen voor allerlei herdenkingen, want mijn eigen volk heeft hier zelf om gevraagd en ze blijven gewoon doorgaan met dezelfde fouten maken en hun open grenzen beleid handhaven, de idioten op allerlei politieke niveaus !!….”(=einde citaat).
  Als de reactie op naam van Wim Vreeswijk geen valstrik is, dan gaat het hier om een verzetsman van het eerste uur, die het ook lichamelijk heeft ondervonden(zie volledige reactie).
  Na jaren van opoffering en ellende is hij ook tot de vaststelling gekomen dat het allemaal tot niets heeft gediend, en hij komt dan ook tot de kern van het probleem :
  het volk dat blijft stemmen voor linkse verraders en dan ook voor de ondergang.
  Ik kan mij hier volledig bij aansluiten, ik heb immers ook enige ervaringen gehad!!
  Het is dan ook meer dan hoog tijd dat men in rechtse en nationalistische middens een grondig onderzoek doet over :”Wie stemt voor wie, en waarom”.
  Zolang dat men hier niet klaar ziet, dient het tot niets te herbronnen, te vernieuwen, te verjongen enz….!!
  Het stemgedrag van de meerderheid komt immers neer op een collectieve zelfmoord!!! Dit is een nooit geziene waanzin.
  Dat wordt niet onderzocht met de “natte vinger” en of met de glazen bol van Mme Soleil!!!

Reacties zijn gesloten.