“Tijdelijk” krijgt een nieuwe betekenis

De EU kreeg ons dankzij corona aan de leiband. Af en toe wordt deze wat gevierd, enige bewegingsvrijheid toelaten, om dan vervolgens terug aangetrokken te worden zodat het klootjesvolk zich realiseert wie er aan de touwtjes trekt.

1 gedachte op ““Tijdelijk” krijgt een nieuwe betekenis

 1. Het gaat hier bij deze “coronapas” om heel wat meer dan op het eerste zicht blijkt. Een schematische opsomming van de elementen die er achter schuil gaan. Van belang is de digitale identiteit van de EUSSR met een digitale portemonnee(sic) :
  https://ec.europa.eu/info/strategy/priorities-2019-2024/europe-fit-digital-age/european-digital-identity_nl
  met citaat :
  “Er komt een Europese digitale identiteit voor elke EU-burger, elke inwoner en elke onderneming in de EU die dat wil. Ze kunnen zich daarmee identificeren en kiezen welke persoonlijke gegevens ze willen delen, zowel online als offline, met overheidsinstanties en bedrijven in de hele EU. Iedere EU-burger en inwoner van de EU kan die in een persoonlijke digitale portemonnee opslaan…” (=einde citaat).
  Hierbij sluit dan de EUSSR digitale coronapas aan :
  https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response/safe-covid-19-vaccines-europeans/eu-digital-covid-certificate_nl
  met citaat :
  “Nieuwe regels geldigheid Europees digitaal coronacertificaat en coördinatie veilig reizen in de EU” Sinds 1 februari 2022 zijn er nieuwe regels voor vaccinatiecertificaten die worden gebruikt voor reizen binnen de EU. …” (=einde citaat).
  Over wat het werkelijk gaat bij deze digitale ID blijkt al uit de volgende bron :
  https://datanews.knack.be/ict/nieuws/europa-straks-met-digitale-id-identificeren-in-eu-en-inloggen-op-facebook/article-normal-1742365.html?cookie_check=1655555310
  met citaat :
  “Europa: straks met digitale ID identificeren in EU en inloggen op Facebook “ Wie in een ander EU-land een hotelkamer wil boeken, een bankrekening wil openen of wil gaan studeren, moet zich straks kunnen identificeren met een digitale ID als Itsme. Dat identiteitsbewijs moet bovendien toegang gaan geven tot grote internetplatforms als Facebook en Google, als het aan de Europese Commissie ligt….” (=einde citaat)
  En dan de dooddoener van de eeuw :
  https://blog.iusmentis.com/2022/03/23/van-huffelen-gebruik-europese-digitale-identiteit-zal-altijd-vrijwillig-zijn/
  met citaat :
  “De Europese Commissie wil dat er een digitale identiteit komt waarmee burgers zich in de gehele Europese Unie kunnen identificeren, maar het gebruik hiervan zal altijd vrijwillig zijn. Dat meldde Security.nl onlangs. Staatssecretaris Van Huffelen van Digitalisering bevestigde dit namelijk in een reactie op Kamervragen van de FvD. De Europese Commissie meldde eerder namelijk dat het ontwerp van de Europese corona-app slechts een ‘eerste versie was van wat zich kan ontwikkelen tot een volmaakte digital wallet’, en dat gaf aanleiding te denken dat dit verplicht zou worden…..” (=einde citaat).
  De “vrijwilligheid” wordt dan ook al ondergraven via de verlenging van de digitale coronapas :
  https://www.europa-nu.nl/id/vlq5j4dvnoy8/nieuws/europese_commissie_wil_verlenging
  met citaat :
  “Europese Commissie wil verlenging coronareispas tot 1 juli 2023 “
  BRUSSEL (ANP) – De Europese Commissie wil het vrij reizen in de Europese Unie tijdens de pandemie met een digitaal corona certificaat (dcc) verlengen tot 1 juli 2023. De 27 lidstaten en het Europees Parlement moeten met het voorstel instemmen. Met het digitaal coronacertificaat (dcc) kan de eigenaar bewijzen dat hij volledig is gevaccineerd, is hersteld van Covid-19 of een recente negatieve PCR-test heeft. Met een geldig certificaat, in Nederland met de bekende QR-code via CoronaCheck, laten de andere lidstaten de reiziger in principe zonder extra voorwaarden, zoals een periode van quarantaine, toe… “(=einde citaat).
  En de aap komt hier bij dan ook uit de mouw wat de werkelijke bedoeling was van deze coronapas en dan ook van het Covid 19(84) complot :
  https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/binnenland/2021/12/digitale-identiteit-digital-id-privacy-nederland-persoonsgegevens/
  met citaat :
  “Coronapas was opstapje naar digitaal systeem” – Want, blijkt uit het onderzoek, Nederland is een voorloper op het creëren van een digitale identiteit, op papier Digital ID of eID genoemd. En dat is volgens privacy-deskundigen niet al te best als het gaat over onze anonimiteit en privacybescherming.Volgens de bronnen van Follow the Money, dat zijn er nogal wat in het stuk, is de coronapas de eerste stap in deze richting geweest. De Europese Commissie spreekt inmiddels al van een ‘digital wallet’, oftewel betalingssysteem. Ook werkt de Europese Commissie aan een zogenoemd blockchain-systeem. Hierbij worden gegevens niet verwijderd. En alle acties, transacties en bewegingen van de burger blijven permanent bewaard. … “ (=einde citaat)
  En over de gevolgen , een citaat uit de vorige brug :
  “Wurgcontract door digitale identiteit “ :
  Een vaccinatieprogramma blijkt dus een opstap naar een digitale identiteit. „Vaccinatie biedt een geweldige kans om kinderen al vroeg in hun leven een duurzame, draagbare en veilige digitale identiteit te geven”, schreef Denktank ID2020 op Medium. ID2020 is de meest invloedrijke digital ID-lobbyist. Bij hen zijn ondermeer de Rockefeller Foundation, Microsoft, Mastercard en Facebook aangesloten. Follow the Money kaart aan dat privacy-deskundigen bang zijn voor het feit dat de coronapas uiteindelijk leidt tot een bredere invoering van de Digitale ID…Expert Paul Oude Luttighuis vertelt tegen het onderzoeksplatform dat het blockchain-systeem nauwelijks nog aan te passen is als genoeg mensen meedoen. „Zo gaan we onszelf invangen in een onveranderlijk sociaal contract.” En volgens Oude Luttighuis wordt dat uiteindelijk een wurgcontract. Kun je daar uitstappen? „Jawel, maar alleen ten koste van verbanning, achterlating van hun erfenis en wellicht de noodzaak helemaal zelf zo’n nieuw netwerk te beginnen.”….(=einde citaat).
  Men zal niets verplichten, maar weigeren mee te doen, betekent in feite de “burgerlijke dood” uit het Ancien Regime.
  Dit Covid 19(84) complot met de Corona pas is dan ook bestemd voor een totale controle van de bevolking met massamanipulatie en censuur :
  https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/514539/Gesundheit-nur-Vorwand-Eliten-instrumentalisieren-Corona-fuer-Massen-Manipulation-und-mehr-Kontrolle
  met citaat :
  “DWN-Autor Moritz Enders hat den renommierten Psychologen Rainer Mausfeld zum Thema Indoktrination und Massen-Manipulation interviewt.” (=einde citaat). Het voormelde interview geen een goede analyse van de gehele problematiek die veel verder gaat dan de “gezondheid”. Het zou trouwens de eerste maal zijn dat regeringen bezorgt zijn om de gezondheid van de bevolking.
  Hierbij komt dan nog de koppeling van de digitale identiteit aan een digitale munt : Citaat van onbekende bron op het net :
  “Wereldwijd werken centrale banken aan hun ‘eigen’ digitale munt, als equivalent van contant geld. Die kan het beste worden gecombineerd met een nieuwe digitale identiteit voor iedereen, menen veel beleidsmakers. Critici zijn bezorgd over de mate van controle en surveillance die zo’n systeem biedt.7 mei 2022…” (=einde citaat) En over de praktische plannen :
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/invoering-wereldwijd-biometrisch-betaalsysteem-nu-daadwerkelijk-van-start/
  met citaat :
  Pay with Face: Brazilië eerste land waar je met je glimlach kunt betalen – WEF werkt toe naar digitaal ‘Beest’ systeem in 2025” – Al sinds jaar en dag schrijven we dat contant geld in de toekomst zal worden uitgebannen en zal worden vervangen door een volledig digitaal wereldwijd betaalsysteem. Sinds 2020 worden de signalen dat dit systeem op korte termijn zal worden ingevoerd – zoals de aankondiging van de komst van een Central Bank Digital Currency (CBDC), die volgens de CEO van Mastercard over 5 jaar het SWIFT betalingssysteem kan gaan vervangen – almaar sterker. Enige tijd geleden schreven we dat de Europese Unie ernaar toe werkt dat cash geld eind 2023 is afgeschaft. In Brazilië is Mastercard nu een pilot project gestart met een biometrisch betaalsysteem dat straks over de hele wereld zal worden uitgerold: Pay With Face, oftewel betalen met je gezicht…..” (=einde citaat).
  En over de gevolgen van deze digitale munten die regelrecht leiden naar een terreursysteem met een tot hiertoe nooit gekende techslavernij :
  https://www.silverdoctors.com/headlines/world-news/global-digital-currency-to-enslave-humanity-90-of-world-planning-central-bank-digital-currency/
  met citaat :
  “Josh Sigurdson reports on the new report showing 90% of countries worldwide are planning the creation of a central bank digital currency, just in time for the great reset which sets out to make this a reality.
  With social credit, the collapse of currencies worldwide, inflation and overall chaos, it’s the perfect time for the IMF to morph these digital currencies into the Special Drawing Rights and create a global currency with the basket based in centralized blockchain technology.
  The problem? With this “convenient” global currency system, humanity will have to be sacrificed. This is the Great Reset. This is the new world order. This is global technocracy and we as humans must stand up and remove ourselves from the system before it’s too late. “ (=einde citaat).
  En al enkele praktische toepassingen van deze techslavernij in China, hoe kan het anders :
  https://report24.news/totale-kontrolle-dank-covid-app-china-stoppt-bankprotest-mit-einem-klick/?feed_id=17490
  met citaat :
  “Die Volksrepublik China zeigt vor, wie weit es in Sachen totaler Kontrolle gehen kann, wenn die Menschen auf staatliche Gesundheitsapps und dergleichen angewiesen sind. Dies mussten Demonstranten in Zentralchina am eigenen Leib erfahren. Werden wir das bald auch in Europa erleben?
  Stellen Sie sich vor, Sie nehmen an einer Demonstration oder Protestmaßnahme teil, die sich gegen die Interessen der Regierung stellt – und plötzlich piept Ihr Smartphone und meldet, dass Sie “krank” sind und nicht mehr am öffentlichen Leben teilnehmen dürfen. Das klingt utopisch? Nun, in China ist das bereits Realität. Und dank der “digitalen Gesundheitspässe”, die im Zuge der Covid-Lockdowns weltweit immer weitere Verbreitung fanden, haben auch viele andere Regierungen mittlerweile ein solches Instrument in der Hand… “(=einde citaat)
  https://www.zerohedge.com/political/chinese-banks-freeze-billions-deposits-officials-use-health-qr-code-bar-protestors
  met citaat :
  “Chinese local banks are freezing deposits. Protestors cannot go near banks as their health app for COVID-19 turns red. Authorities provided no explanation. “(=einde citaat).
  Of waarvoor een coronapas ook al niet goed is. Met enkele drukken op de knop wordt men geneutraliseerd. Dit is werkelijke de natte droom van alle communistische en logemaffia’s met daarboven The Tribe. Neem daarbij dan een gigantische netwerk van intelligente camera’s en sensoren op alle mogelijke plaatsen.(=tot in de WC pot!!).
  Eens te meer moet ik vaststellen dat in Vlaanderen in rechtse en Vlaamse gezinde middens, het hier oorverdovend stil blijft. Alleen de voormelde, niet beperkende opsomming, moet al aanleiding zijn tot de hoogste staat van paniek.
  Al de voormelde elementen zijn immers een onderdeel van The Great Reset van Schwab die ons moet leiden naar een communistische NWO dictatuur. En als er toch enige reactie komt is deze van ook veel te flauw, en gaat men niet in op de verborgen agenda’s en nog minder op de 2 Olifanten in de kamer, die achter deze Great Reset schuil gaan.

Reacties zijn gesloten.