The Veto…

… een film die toont hoe “nieuws” gemanipuleerd wordt volgens het draaiboek van de politieke regisseurs. Ook op het hoogste niveau, bij de Veiligheidsraad van de VN, worden alle registers van bedrog en leugens open getrokken. Rode draad: vooral politiek correct instemmen met de dirigenten van het wereldorkest. Slippendragers – omgekocht of bedreigd – ‘t is maar hoe je het bekijkt.

Quasi alle media zijn in hetzelfde bedje ziek. De nullenzenders van de wereld, CNN, BBC, ARD, ZDF n-tv, … de Franse, Nederlandse, Scandinavische, Amerikaanse, Zweedse… tv-stations. Reporters die zgz. ter plaatse tussen het strijdgewoel hun verslag doorzenden, zitten in werkelijkheid in een studio of hotelkamer, met een geluidsband op de achtergrond, het misbruik van kinderslachtoffertjes – echt of nep -, valse verklaringen… niets is onmogelijk om de situatie naar hun hand te zetten en de opinie van Jan modaal te beïnvloeden. Tenslotte gaat niemand controleren of het echt gebeurd is. Een doorsnee tv-kijker gelooft de Vranckxen en politieke democratieredders van deze wereld op hun woord.

Ondertiteling en geaut. vertaling via icoontjes onderaan.

2 gedachten over “The Veto…

 1. De openbare omroep BRT heeft de hoogste versnelling suggestieve “duiding” ingezet in het licht van de nakende verkiezingen.
  Ze hebben zelfs een rubriekje welke partijen samen (zouden) kunnen gaan na de verkiezingen.
  Wetende dat de meerderheid van de kiezers nul (geen duizendste millimeter) benul hebben waar het echt om gaat mogen we dus verwachten dat de ratten van de NVA hoog gaan scoren samen met de groene(n).
  De openbare omroep BRT schuwt demagogie en misleiding niet om de onbenul Calvo een forum te geven dat DE partij in geen duizend jaar zal krijgen, dat deze Calvo blijkbaar –>ten alle tijde bij elke gelegenheid<– over alles zijn mening mag geven geven valt alleen een kniesoor op.
  Verder is het oude wijn in nieuwe zakken waar het De Wever Bart versus de tjseef (hoe noemt dat vrouwmens ook alweer) die beiden neuzelen dat ze minister-president willen worden van Vlaanderen…
  Jaren terug in de hoofdkwartieren van de openbare omroep hadden ze een (in hun ogen) meesterlijke zet gemaakt met het "premier-debat", alle neuzen in dezelfde richting behalve voor DE partij want die "maakte geen kans om premier te worden" dixit de ambtenaren-"journalisten" indertijd, (veel later zijn ze teruggefloten maar het kwaad was al geschied.
  Nu krijgen we de herhaling daar van op Vlaams niveau, de "tweestrijd" wie wordt de baas in Vlaanderen.
  Ik hoop dat we in eu HQ brussel de Verhofstatten en Timmermansen een poepje kunnen laten ruiken en een grote anti eu coalitie op de been brengen maar ik vrees er voor.
  Net zoals ik vrees dat de rattenvanger (uit Antwerpen) met zijn bende NVA de dienst zal uitmaken, het volstaat maar eens om te zien wie de (moet eventjes rochelen) "populairste" (let wel niet de bekwaamste) politici zijn…
  Wat ons te wachten staat is meer islam(ieten), meer armoede bij de zwakkeren tussen ons zoals de gehandicapten, de ouderen met een klein pensioen en de echte behoeftigen… die mogen het maar zelf uitzoeken.
  Alleen voor de islamiet invader is de geldschuif nooit (NOOIT) leeg, eender over welke materie in deze context : asielcentra, personeel, gezondheidszorg, advocatuur en materiële of financiële hulp, geen probleem met centen.
  Daar denkt de stomme – debiele – kortzichtige kiezer nooit aan als hij de ratten van de NVA of welke andere andere partij behalve DE partij aankruist op zijn/haar kiesbrief.

  • Vrouwmens: Hilde Crevits, onderwijsgoeroe en misschien wel toekomstige zinnebeeldige in-het-midden-van-het-bed-vertoevende eerste ministerin van het voormalige christelijke Vlaanderen.

Reacties zijn gesloten.