Terreuralarm in Venetië

De politie heeft blijkbaar met de arrestatie van vier verdachten een aanslag op de beroemde 16de- eeuwse Rialto brug in Venetië kunnen verhinderen.  Volgens informatie verkregen in een afgeluisterd tele- foongesprek naar aanleiding van het onderzoek naar de terreuraanslag in Londen kwam de politie op het spoor van een geplande aanslag op de Rialto brug.  Alle vier verdachten zijn volledig in orde met hun papieren; eentje is zelfs nog minderjarig.  Hun natonaliteit wordt voorlopig niet medegedeeld, evenmin tot welke religieuze minderheid ze behoren.

Het is een kwestie van tijd vooraleer een symbool van de ongelovigen, bv. de kathedraal van Chartres, Antwerpen, Freiburg…, de gram van Allah zal voelen.

Heute.at

Voorlopig staat de Rialto Brug er nog veilig en onaangetast.  Hierbij beelden die nu, op dit eigenste moment,  de wereld ingestuurd worden vanuit het Palazzo Bembo:

8 gedachten over “Terreuralarm in Venetië

 1. Hun natonaliteit wordt voorlopig niet medegedeeld, evenmin tot welke religieuze minderheid ze behoren……Vermoedelijk extreem rechtse Katholieken uit de Brusselse volkswijk “De Marollen”

  • Er bestaat een dier een soort geit , het leeft in de bergen als hun aantal te groot wordt storten zij zichzelf te pletter om hun soortgenoten de kans te geven om te overleven . Wij zijn geen geiten maar we hebben Junckers en het Euro-parlement om de “andere soort” te laten overleven

 2. Het mag nu toch wel duidelijk zijn dat niets, en niemand, waar dan ook nog veilig is voor “het geloof van de vrede”. Het blijkt dus wel dat regerende “politiek correcte” politici dit nog altijd niet door hebben.

 3. Egypte wordt een aanrader om je vakantie door te brengen , daar wordt je tenminste nog verwittigd als er een aanslag dreigt

 4. Mag ik jullie erop wijzen dat er in Vlaanderen ook slecht volk rondloopt? 1) Er zijn er tussen die echt begaan zijn met dierenwelzijn, zoals Hermes Sanctorum, dat wel. 2) Maar je hebt een andere groep die tegen onverdoofd slachten is om de moslims te pesten(strafbaar, zeer strafbaar). 3)De grootste groep zegt tegen onverdoofd slachten te zijn, omdat ze tegen de moslims zijn(opnieuw strafbaar)
  Hoe ik dat weet? Wel van Pinkhas Kornfeld, de man die binnenkort nog enkel aardappelen zal kunnen eten. Hij mocht het verkondigen in GvA, daarna in De Afspraak. Het ergste is dat zijn joodse gemeenschap mee collateral damage (nevenschade) lijdt. zonder die moslims hadden ze rustig verder onverdoofd kunnen slachten. De joden hebben al veel geleden en dit kan er nog bij, zei hij heel triest. En dit terwijl ik nergens las dat er plannen zijn om hen onverdoofd te slachten. Maar, zover is het nog niet, want Pinkhas woont in Antwerpen, aan de Schelde, en er zal nog heel veel water door de Schelde moeten vloeien om dat onverdoofd slachten te kunnen realiseren. De aanwezige Vlamingen knikten.

  Kwam er in De Afspraak toch nog een ander heikel onderwerp aan bod: de Matheus Passion en Bach. Alle drama zat daarin, zei de man die de Passion kwam toelichten. Het verloochenen, verraad, de kus van Judas, het joodse geroep om Barabas,Golgotha, de kruisiging. Onze Pinkhas zat er erg verveeld bij. Hij werd desalniettemin naar zijn mening gevraagd. Nu, Pinkhas was niet zo’n groot muziekliefhebber. Maar Bach moest hij toch kennen? Nee, hij kende enkel bachbloemen.
  Met dit antwoord bracht hij mij aan het twijfelen. Zou ‘t wel waar zijn dat joden zoveel hoogstaander zijn dan wij, qua cultuur en intelligentie? Toch iets wat me altijd werd voorgehouden.

Reacties zijn gesloten.