Wurlitzerdromen

Wurlitzerdromen

Ik durf wedden dat niemand zich Hendriekje Jannie Vink herinnert.  Nochtans had ze in 1976 deze hit: “Laat me alleen”, maar dan wel onder de artiestennaam Rita Hovink.

Hendriekje is nu al meer dan 38 jaar niet meer onder ons.  Ze overleed op 35-jarige leeftijd aan kanker.  In mijn archief bekleedt ze een verdiend plaatsje.  Meer bij Muziekencyclopedie.

Hartelijke groet van jullie Lolita

 

4 gedachten over “Wurlitzerdromen

  1. Geachte redactie,
    wanneer, denkt u, mogen we op deze Vlaams-radicale blog nog eens een Vlaams-radicale bijdrage verwachten ??
    Golfbrekers lijkt zo de laatste tijd op een soort “mannekensblad” maar dan niet met prentjes of tekeningen maar met een overdaad van YouTubekes…

    • Vanaf het moment dat er ergens iets “niet” verschenen is. Bij de zoveelste publicatie van een “kaakslag” – op talrijke blogs en zgn. sociale media aan bod gekomen – menen wij dat er geen nieuwswaarde meer in zit. Moeten we dat dan voor de zoveelste keer herhalen? Wij kunnen natuurlijk ook gewoon stoppen met het “mannekesblad” en ons toeleggen op belangrijkere zaken zoals onkruid wieden, de plafond afwassen en naar “Familie” kijken. Als we geen meerwaarde betekenen, dan houden we ermee op. U vraagt, wij draaien, of juist niet.

  2. Ik volg met veel belangstelling “Golfbrekers” Het woord “redactie” doet denken aan “professioneel” terwijl het mensen zijn die een groot gedeelte van hun vrije tijd opofferen om ons op de hoogte te houden van bepaalde toestanden . Dat vrijwilligerswerk wordt blijkbaar niet door iedereen gesnoept. Het is echter mijn overtuiging dat de grootste meerderheid wel dankbaar is voor de prestaties van “onze” redactie ! Er bestaat trouwens geen enkele verplichting voor het lezen van “Golfbrekers .

Reacties zijn gesloten.