Golfbrekers

Vlaams-radicale blog: verbonden maar niet aan banden

Golfbrekers

‘t Was maar om te lachen…

Ontzetting alom, niet alleen in Canada maar zelfs in Zwitserland en de rest van de poco wereld. Het 11-jarige moslimmeisje Kwalah Noman uit Toronto werd omwille van haar hijab aangevallen. Schande! Die rechtse racisten moeten ze de wacht aanzeggen…

De Schweizer Morgenpost berichtte: “Het slachtoffer, een meisje van het zesde leerjaar, haar moeder en haar jonger broertje hielden vrijdag een persconferentie in haar school.  Ze vertelde dat ze met haar jonger broertje op weg naar school was toen een man achter haar haar jas uittrok en begon haar jihab los te snijden.  Ze zou zich vervolgens omgedraaid en geschreeuwd hebben, waarop de laffe belager het hazenpad koos, echter terugkeerde om de jihab van haar lichaam los te snijden, grijnsde en wegliep.”

De Canadese verrijkingspremier Trudeau reageerde prompt op de “laffe aanval” en veroordeelde deze in alle poco toonaarden.   Op alle media kwamen ‘experten’ getuigen van de toenemende ‘islamofobie in het westen’.

Afbeeldingsresultaat voor taqiyyaTot de politie erachter kwam dat heel het verhaal verzonnen was: een Taqiyya-toneelstukje.

Toronto girl’s family ‘deeply sorry’ for untrue hijab-cutting story