’t Is weer feest voor moslims, en feesten maar.

72 maagden

Belgische moslims in jihad: Onze jongens maken hun islamgeloof waar.

Afgeluisterde telefoongesprekken door de Belgische staatsveiligheid halen alle twijfels weg: de tientallen Belgische jihadisten die in Syrië actief zijn, maken zich op grote schaal schuldig aan oorlogsmisdaden.

De Belgische takfiri – extremistische moslims – mochten allen ‘iemand de keel oversnijden’. Eén van de vele onthoofdingen verricht door Belgische jihadisten werd met videobeelden op YouTube getoond. Een veertigtal Belgische jihadisten met als leider de 22-jarige Houssien Elouassaki uit Vilvoorde begaan de gruwelijkste oorlogsmisdaden, die men zich maar kan inbeelden.

Misbruik van ‘goedgelovige jongeren’

De Vilvoordse burgemeester Hans Bonte (sp.a) maakte duidelijk dat de voormalige gehandicaptenverzorger Houssien Elouassaki misbruik maakte van ‘goedgelovige jongeren’ om hen voor de jihad in Syrië te ronselen: “Ik ken meerdere vaders die hebben getracht om hun meegelokte zonen terug te halen. Maar het is nog niemand gelukt.”

“Onthoofding, verkrachting en moord zijn geen misdaad”

De beelden van een oudere man, die met een bot mes werd onthoofd door Vlaams en Franssprekende Belgen van Arabische origine, vormen slechts het topje van de ijsberg. In de omgeving van de luxevilla in Aleppo, waar ze vertoeven, maakten Belgische rebellen zich schuldig aan de verkrachting en moord op dertig vrouwen. Onthoofding, verkrachting en moord zien deze takfiri niet als een misdaad indien het slachtoffer sjiiet, alawiet, christen of seculier is.

Lees verder; toppunt van feesten is doden en verkrachten

3 gedachten over “’t Is weer feest voor moslims, en feesten maar.

 1. Ik hoop maar dat onze begripvolle regering de kindervergoeding blijft uitbetalen voor die jeugdige Allah krijgers , helden , bevrijders van het kwade .Het zou voor de ouders , die medeverantwoordelijk zijn voor de opvoeding van hun eens zo lieve krullebolletjes , ook een ramp betekenen . Inderdaad , ongelovigen en dergelijke zijn geen mensen , maar varkens en apen Je moogt ze doden folteren , verkrachten met goedkeurend gemompel van Allah de meest vredelievende , en zijn vertegenwoordigers op aarde. Joden waren in de ogen van de Nazi’s ook geen mensen . De gelijkenis met het mislukte 1000 jarig rijk en de extreme Islam is treffend . Vraag is wat kunnen we doen om die waanzin , die smeerlapperij te stoppen . Voorlopig enkel en alleen een reactie formuleren . Zolang de linkse machthebbers blijven geloven in een sprookjeswereld en nog genoeg naieve domme gehersenspoelden onozelaars kunnen overtuigen om voor die zakkenvullende gangsters te stemmen zal het enkel nog erger worden !

  • De gelijkenis met het mislukte 1000 jarig rijk…… Mislukte Rene? Ik krijg meer en meer de indruk dat de EU het rifherrenvolk hebben ingevoerd, OMDAT ze al de juiste instelling hebben. Het niet meer zo volgzame originele volk in Europa is te verstandig geworden, te goed geïnformeerd levert te veel kritiek en stelt eisen, die gehersenspoelde wilden hoeft men niet meer te motiveren als ze het startsein krijgen voor de genocide, die zal gegeven worden als de linkse bende die steeds aan de macht was geen kant meer op kan na het ruïneren van onze beschaving.
   Terug naar de middeleeuwen, de imam houdt ze dom, de NWO zal ze wel arm houden.
   Het experiment democratie blijk niet zo goed te werken voor totale controle.
   Deze nooit geziene onnatuurlijke volksverhuizing van deze onze cultuur-hatende gelukzoekers, is een vooraf goed opgezet mondiale fenomeen, in gang gehouden door de protagonisten van de Nieuwe Wereld Orde. Wat de verantwoordelijkheid van de plaatselijke politici niet vergoelijkt.

Reacties zijn gesloten.