De misdaad van Mark Grammens!

republiek Vlaanderen

Je bent 80, je hebt 55 jaar met hart en ziel gewerkt, geijverd, vernieuwd in de Vlaamse journalistiek, je hebt dat gedaan terwijl in al die jaren je oren evolueerden van hardhorig tot potdoof (je zou dus verwachten dat bijvoorbeeld dat aspect een eerbetuiging motiveert, hoe intiem en persoonlijk ook, want je bent een favoriete medeburger als gehandicapte, of wij doen toch alsof) , je stopt met schrijven omdat alles is volbracht. Wat gebeurt er dan bij ons? Niks, buiten een hommage in Tertio (via een pagina over de boekenpassie van de leeuw van de media) en een lang gesprek in ‘t Pallieterke over journalistieke groei, Vlaanderen en België en de buitenlandse politiek.

Wat zich noemt de Grote Pers van Vlaanderen keert Mark Grammens de rug toe. Welke misdaad pleegde hij om het schervengerecht van het politiek correcte denken te moeten ondergaan?

Lees verder: http://de-bron.org/content/de-misdaad-van-mark-grammens#sthash.aID2Mb1K.IT48CCnU.dpuf

 

1 gedachte op “De misdaad van Mark Grammens!

  1. Mark Grammens evolueerde van een links gedachten goed naar een behoorlijk rechts gedacht, en dat wordt hem nooit vergeven, zeker niet door de linkse media.
    Het is spijtig dat een blad als journaal moet verdwijnen, maar ja we verliezen op alle terreinen. Ik zeg het dikwijls ons Vlaanderen is naar de kloten verontschuldiging voor de gebruikte taal maar het is helaas de waarheid.

Reacties zijn gesloten.