Sylt gaat in ‘t verzet tegen de klimaatterroristen

Sylt is bij onze oosterburen een geliefd en duur vakantieoord. En ja, vooral bij de elite. Menigeen heeft er een tweede verblijf. De laatste weken werd de rust er verstoord door de klimaatterroristen van de “Letzte Generation”.

Met hun acties wilden ze duidelijk maken dat in hun verwrongen leefwereld geen plaats is en mag zijn voor zgn. “luxe.” Ze vinden nl. dat de zgz. “klimaatkatastrofe” veroorzaakt wordt door de rijken.

  • op 6 juni verschaften ze zich illegaal toegang tot de luchthaven en besproeiden een privé vliegtuig met oranje verf – vervolgens kleefden ze zich vast aan de vleugels.
  • op 9 juni kozen ze het hotel Miramar uit als doelwit. Zes van hen besmeurden de muren in de inkomhal en in de bar met hun geliefde oranje verf.
  • op 14 juni werd het golfterrein bezet. Ze ploegden het grastapijt om met meegebrachte spades, strooiden bloemenzaadjes en plantten een boom. De vlag van het golfterrein moest er ook aan geloven: die werd vervangen door een plakaat “Naturschutzgebiet”.
  • op 16 juni besproeiden ze de gevel van een Dior luxe winkel met oranje verf. Bovendien namen ze ook nog een juwelier op de verfkorrel en zelfs een veiligheidsmedewerker, die in de weg ging staan, werd besproeid. Vervolgens kleefden zich vast op de grond voor de zaak.

Plotseling nam een winkelmedewerker het heft in eigen hand en gaf de vastgeplakte klimaatterroristen een koekje van eigen deeg: hij bespoot hen met groene verf.

Dat de Sylt-inwoners zich gaan verdedigen is hoog tijd: de politie neemt de activisten weliswaar mee naar het commissariaat, maar laat ze vervolgens beschikken. In whatsapp-groepen wordt opgeroepen zich te verzetten, omdat: “De staat is blijkbaar niet meer in staat haar burgers en hun eigendom te beschermen.”

Eén gedachte over “Sylt gaat in ‘t verzet tegen de klimaatterroristen

  1. Ik word/ben kotsmisselijk van die waanzinnige idioten.
    Waarom laten ze die idioten niet opdraaien voor de veroorzaakte schadekosten?

Reacties zijn gesloten.