Stoppen met roken

Sinds de goedkopere zorgverstrekking in de Prachtlanden ontdekt werd – kies maar uit: nieuwe borsten, haarimplantatie, geslachtsverandering, een nieuw gebit, een “lift” van quasi elk lichaamsdeel dat onderhevig is aan de wetten van de zwaartekracht … – kent het toerisme naar gespecialiseerde centra annex strandvakantie een toenemend succes.

Men heeft echter ook het gat in de markt ontdekt om van een verslaving of fobie af te geraken.  Zo kan u bv.  naar het populaire Kalifaat van de I.S. reizen om daar van uw rookverslaving af te komen.  Mét de absolute garantie dat u nooit nog een sigaret tussen uw vingers zult houden.

Tip: Boek een enkele reis.  Wie weet of u nog terugkeert. Meer info hier.

FT

6 gedachten over “Stoppen met roken

  1. Op dat punt hebben ze wel iets gemeen met het westen….de volksgezondheid ! De manier , om het volk te overtuigen niet meer te roken , heeft bij onze moslimbroeders nogal drastische verschillen . Zonder hoofd is het moeilijk nog een sigaret op te steken .

  2. Vind het uiteindelijk minder pervers dan ons schijnheilig gedoe, tenslotte heeft Mohammed, die de profeet van de grote Allah is, gezegd dat ze niet mochten roken en de daaraan verbonden strafmaatregelen. Onze ‘beleidsmensen’ zijn zo bekommerd om onze gezondheid zodat ze liever accijnzen opstrijken dan de sigaret verbieden, die weelde voor de schatkist kunnen ze niet laten liggen.
    Misschien kunnen onze beleidsmensen, uiteraard uit hun grote bekommernis voor onze gezondheid, op de pakjes laten zetten : zijt lief tegen rokers, ze leven niet lang. Plus de prijs van de pakjes laag houden, zodat er naar hartenlust gerookt kan worden waardoor ze de pensioenleeftijd niet bereiken en het pensioenfonds
    terug geld in kas krijgt.

    Terzijde : mijn grootmoeder was een door en door slecht mens. Ze moet stiekem op een vroege dood van mijn grootvader gerekend hebben – wat maar niet wou lukken want de man werd 86 – door een bord aan de muur te hangen met de leuze : het is geen man die geen pijp en roken kan. Ja, ze moedigde hem nog wat aan want waarvoor dient zo’n bord anders. Bovendien kocht ze voor hem nog sigaren en roltabak.
    Dank zij onze hedendaagse beleidsmensen heb ik eindelijk haar snode plannen doorzien.

Reacties zijn gesloten.