Steun Wilders

Steun Geert Wilders

Teken de petitie

Geert Wilders de meest verguisde politicus van Nederland moet zijn werk al jaren onder erbarmelijke omstandigheden verrichten. De hetze welke tegen hem gevoerd wordt door andere politieke partijen moet nu eindelijk een keer stoppen! Politiek correct Nederland staat in de rij om aangiften te doen tegen Geert terwijl hij gewoon zegt wat de meerderheid in ons land denkt maar hier niet voor uit durft te komen.

Deze petitie zal later in het jaar aan Geert worden aangeboden.Steek Geert Wilders een hart onder de riem en teken!  Laat zien dat ook jij achter Geert staat!

Alle info bij: http://steunwilders.nl/teken-de-petitie/

6 gedachten over “Steun Wilders

 1. Voilà plicht vervuld 1891.
  En wat de politiek correcte betreft , pek en veren!

 2. Eindelijk kreeg ik de kans om Wilders mijn sympathie te betuigen ! Het was niet veel , enkel een handtekening plaatsen maar het geeft me toch voldoening. De geschiedenis leert ons , helden die opkomen voor vrijheid , strijd voor rechtvaardigheid en betere levensvoorwaarden worden slechts met roem en eer overladen als ze “dood” zijn . Ik hoop voor Wilders , dat nog tijdens zijn leven, hij mag meemaken , dat het volk zijn dankbaarheid betuigd als ze ooit hun ogen openen en heel dat correct circus , die verantwoordelijk zijn voor zoveel miserie , naar de duivel wensen.

 3. Reeds over de 2000 handtekeningen om 18 uur, want Fikken kreeg nr 2001 🙂

 4. Hallo. Ik ben een tweedejaars student die onderzoek doet naar de volgers van Geert Wilders. Ik heb hiervoor een enquete gemaakt. Het zou me ontzettend helpen als zo veel mogelijk mensen deze aantal vraagjes in zou willen vullen. Bij voorbaat dank!

  De link naar de enquete:
  https://www.surveymonkey.com/s/XFT3PC9

  • Dank voor uw bezoek en uw belangstelling voor onze webstek. Uw verzoek is voor iedereen zichtbaar; wie er wil op ingaan, doet dit ten persoonlijke titel. Zelf willen we geen oproep hiervoor doen vermits we er geen zicht op hebben wat er met de persoonlijke gegevens der deelnemers zal gebeuren. Succes!

Reacties zijn gesloten.