Heet van de naald

Vlaams Belang krijgt steun uit onverwachte hoek

Geen wit maar een Duracell konijn kwam op het laatste moment uit de verkiezingshoed. 

PERSBERICHT

“Guy Verhofstadt vindt zichzelf verraden door de Group of the Alliance of Liberals and Democrats for Europe en Open Vlaamse Liberalen en Democraten.
Hij kan er zich niet bij neerleggen dat hij weinig kans maakt op het voorzitterschap van de Europese Commissie. Hij is van oordeel niet voldoende steun te hebben gekregen van zowel de Group of the Alliance of Liberals and Democrats for Europe als van de Open Vlaamse Liberalen. Zelfs zijn ex-goede vriend Daniel Cohn-Bendit gaf de voorkeur aan de uiterst linkse Schulz.

“Ik heb mijn buik vol van de  EU en van Links” verklaarde Verhofstadt,  “ik heb mijn kandidatuur gesteld bij Het Vlaams Belang, waar ik op 25 mei hoop de lijst te kunnen duwen”.”

Hiermee verliest de Open VLD andermaal een pronkstuk aan een andere partij.

Wordt zonder twijfel vervolgd.

Hier ziet u hem nog eens in volle glorie:

4 gedachten over “Heet van de naald

  1. Verhofstadt bij VB als lijst-plantrekker . waarom niet . Ik vind hem bijzonder geschikt als portier bv . of klusjesman . In het beste geval met een grote waaier wat koelte toewuiven voor de aanwezigen bij een vergadering Voor iets anders deugde hij niet , nu niet , in het verleden niet en in de toekomst niet

    • Mocht Verhofstadt naar een plaats op de lijst van het Vlaams Belang hengelen, dan voeren ze hem weg in een dwangbuis!

  2. Waarom heeft men er nog niet aan gedacht om wat “caravanekes” van zigeuners op zijn domein in Italië te “installeren”. Voor het Vlaams Blok moet dat toch niet moeilijk zijn, met behulp van de Lega Nord in Italië. De beelden van zijn reacties, als hij de “invasie “komt vaststellen, kunnen nadien op internet geplaatst worden. Dan pas zal men de ware aard zien van de “verdraagzame logeman Verhofstadt”.

Reacties zijn gesloten.