Statistieken zijn discriminatie

Buch Gif Bürobilder, Office ClipartsStatistieken zijn discriminatie

 

De dienst “Bevolking en Burgerlijke Stand” van de Duitse stad Essen bracht jaarlijks een lijst met de 30 populairste namen van de boorlingen uit. De Essenaars van Turkse oorsprong voelden zich diep beledigd omdat hun favoriete jongensnaam “Ali” in het jaar 2012 niet voorkwam bij de 30 eerste plaatsen. Pure discriminatie. Is Ali misschien geen mooie naam? De Essenaars van Turkse oorsprong hebben de stedelijke overheid erop attent gemaakt dat dit toch niet door de beugel kon. Resultaat: voortaan zullen alle gebruikte namen in een boek opgenomen worden, een boek van 48 bladzijden, die geen informatie meer zal verstrekken over de geliefdheid van een naam.

Floriaan Terbeke

Bron: PI

4 gedachten over “Statistieken zijn discriminatie

 1. Toegeven aan de eisen van vreemdelingen betekent onze ondergang, betekent het afbrokkelen van waardevolle gebruiken. De allochtoonse Essenaars zouden stilletjes moeten zwijgen en dankbaar zijn dat ze in Essen mogen wonen. Neen, ze hebben kapsones door te zeuren over discriminatie. De échte Essenaars tolereren toch de naam ‘Ali’. Is dat niet genoeg?… Toegeven, luisteren naar, rekening houden met… het deugt allemaal niet, die zelfwegcijferende toegeeflijkheid ten gunste van allochtonen. Ik heb prestigieuze scholen gekend die hun glans verloren door Turkse nieuwkomertjes te verwennen en speciaal te benaderen, natuurlijk ten koste van onze eigen leerlingen.

 2. En zo blijft het westen zich maar aanpassen, bijschaven en die barbarij tolerenen.
  Waarom niet een stevige halt! toeroepen t.o.v. die achterlijke gewelddadige barbaarse waanzin én massaal verwijderen van ons grondgebied?

 3. Op Youtube werd vandaag, door SalafiMedia NL, ‘n video geplaatst waarin ‘n zekere Maiwand Al-Afghani aan Geert Wilders vraagt om zich tot de islam te bekeren en het zelfde ‘verzoek’ ook richt tot alle Nederlanders…want pas nadat Nederland de shariawetgeveing aanvaard zal Nederland de hemel op aarde worden…

 4. Een jonge Arabier vraagt aan zijn vader:

  “Papa, waarom hebben jullie zo’n bizarre hoed op jullie hoofd?”

  Vader: “da’s een kap en die beschermt ons in de woestijn tegen de zon”

  Zoon: “Ah, zo!…….maar…. papa?”

  “Ja jongen!”

  “Wat voor een raar kleed dragen jullie!”

  “Da’s een burka die ons lichaam beschermt tegen de hevige woestijnzon”.

  “Da’s goed!…zeg… papa?”

  “Zeg eens…. jongen.”
  “Waarom die eigenaardige schoenen aan jullie voeten?”

  “Ah..ja, dat zijn muiltjes. Die heb je in de woestijn echt nodig om je voeten niet te verbranden.”

  “Oke, …..maar…. papa?”

  “Wat nu…jongen?”

  “Waarom wonen wij dan in Vilvoorde?

Reacties zijn gesloten.