Soros: filantropie of politieke touwtrekkerij?

Afbeeldingsresultaat voor open society foundation cartoonAls je naam Soros is, dan heeft diens vrijgevigheid niets met goedertierendheid te maken.  18 miljard dollar werden van zijn persoonlijke rekeningen naar zijn geesteskind ‘Open Society Foundation’ overgeheveld, kwestie van onverminderd linkse druk te kunnen uitoefenen op politici, media, financiële wereld om uiteindelijk de samenleving om te vormen tot één groot verbroederings-ideaal waar er geen plaats is voor conservatieve blanken.  Noteer: giften aan ‘goede doelen’ zijn aftrekbare posten.

Misschien kunnen de Ierse posterijen een postzegel met zijn tronie overwegen?

Mijn naam is Soros, George Soros, terrorist

 

2 gedachten over “Soros: filantropie of politieke touwtrekkerij?

  1. En hiermee is de ‘Open Society Foundation’ de tweede grootste “stichting” in de VSA, na deze van de Microsoft-oprichter Bill Gates…

  2. Hagalil meldt mij dat er spijtig genoeg haat katholieken zijn die aan haat campagnes meedoen. Een van hen is Andras Aradszki. Andras zei de waarheid en dat is voor Hagalil sowieso een haatcampagne.

    Hij nam op 9 oktober het woord in het Hongaars parlement.
    Zijn rede had de titel Satan en hij zei: het is een christelijke plicht tegen het Soros plan te kampen. We zien dat plan in het politieke opdringen van het gelijkslachtig huwelijk, abortus en de gender theorie. Plus de aanvallen op de Europese familie door de invoer van miljoenen migranten om het Europese continent te verzwakken.
    Daarom is de strijd tegen de satan onze christelijke plicht.

    Ik ben het met Andras eens dus zal ik wel een hatelijk mens zijn.

Reacties zijn gesloten.