Sex-Box

MM900236531[1]Sex-Box
Nooit van gehoord, zegt u?  Wij ook niet, al is het de nieuwste trend in de sexindustrie.  Het heeft niets met boksen te maken, des te meer met sex.
In de huidige maatschappij moet alles rap, rap gaan.  Parkeerplaats zoeken, op straat struinen op zoek naar een geschikte partner.  Het is allemaal niet zo evident.  De parkeermeter moet bijgevuld worden, men kan op straat overvallen worden.  En dan nog het tijdverlies en de zichtbaarheid in de niet zo begripvolle samenleving.
In Zürich is men de mosterd gaan halen in Duitsland.  Zoals bekend zijn de Duitsers bekend voor hun gestructureerd en disciplinair ondernemen.

Hierboven de maquette.

De werken vorderen goed

Het ontwerp is poepsimpel: naar analogie met de hamburger drive-in, rijdt u met uw auto naar een drive-in, neemt een ticketje aan de automaat, de poort van de garagebox gaat open en u kunt in alle rust uw wensen laten uitvoeren.  Of niet.  U ziet maar.  In het gebouw, dat er zal uitzien als een parkeergarage, worden er ook toiletten en een verzorgingslocatie voor de dames voorzien.  De dame in kwestie betaalt per werkdag de huur van de box aan de automaat.  De Zwitsers kennende zullen alle bankkaarten kunnen gebruikt worden.
Men hoopt dat de straatprostitutie hiermee afneemt.  Op 26 augustus wordt de opening voorzien.   Een win-win situatie voor iedereen: eindelijk meer parkeerplaatsen voor de bewoners in de omgeving.

Floriaan Terbeke

4 gedachten over “Sex-Box

  1. Met een goed Nederlands woord heet dit een afwerkplaats. Het Duitse woord Sex-Bos is vreemd omdat het geen normaal Duits woord is maar bestaat uit twee leenwoorden die samen iets nieuwe betekenen. Overigens zijn afwerkplaatsen al heel oud, zeker de laatste tien a twintig jaar niet meer een stoephoer in de auto gehad!

    • Wij vonden het een mooie woordspeling. Al kan een stoephoer er zonder meer naast staan. Al dan niet op de stoep.

  2. Een “afwerkplaats”… noemen ze dat in Nederland (???)…Oeijejoei, dàt is toch slecht nieuws voor golfbrekersvriend Rene: Pas maar op, René, U kan zich niet alleen bezeren door van de wip te vallen, U moet dan ook nog attent zijn om U niet te “overwerken” en pijnlijke lendenen op te lopen. 🙁

    • Niet te verwarren met een werkkamer. Dat is de plaats in het “moederhuis”, waar je naartoe gebracht wordt als de bevalling op gang komt.

Reacties zijn gesloten.