Seksuele opvoeding in de Prachtlanden

Afbeeldingsresultaat voor sexual education islamU kan hier mee genieten (en leren) van een duidingsprogramma over seksuele opvoeding op school.

Afbeeldingsresultaat voor sexual education islamVan koloniale bezetting, olifanten en koeien, naar sex shops in Londen, Freud, kinderfabriekjes, incest, alles passeert het rijtje:

Niet moeilijk dat Francken nog een serieuze inhaalbeweging voor de boeg heeft:

Importsecretaris wil seksuele voorlichting

4 gedachten over “Seksuele opvoeding in de Prachtlanden

  1. Wij wensen de mensen, die door Theo Francken met dat jobbeke worden belast, veel moed toe want het is gemakkelijker de relativiteitstheorie uit te leggen aan een 7-jarige dan de meest primaire vorm van seksuele opvoeding wijs te maken aan een moslim.

  2. Niet dat mijn Engels zo goed is, maar ik kan die brulaap met momenten niet volgen. Ten eerste kan hij geen debat voeren, want hij begint telkens te brullen. Hij sleurt er dingen bij die totaal niets met de vraagstelling te maken hebben. Maar de “debatcultuur” van de zeverende dag kennende sluit hij daar nauw bij aan. 😉

  3. heeft er niks mee te maken,maar je kan het wel tekenen,ook in ‘t arabisch !

    De stelling van Pythagoras geeft een verband tussen de lengten van de zijden van een rechthoekige driehoek. In woorden luidt de stelling: In een rechthoekige driehoek is de som van de kwadraten van de lengtes van de rechthoekszijden gelijk aan het kwadraat van de lengte van de schuine zijde.

  4. Onze migratie importeur gaat cursussen laten geven over , hoe ze met vrouwen moeten omgaan ! Wat bewijst dat zij het verschil niet kennen tussen goed en kwaad , tussen een zure appel en een suikerstok. Die importeur mag zoveel cursussen geven als hij wil Ze hebben met zen allen de kleuterschool gemist .Het is slechts een kwestie van tijd alvorens het merendeel van ons Europees volk er genoeg van heeft , dan zijn de gevolgen niet te overzien

Reacties zijn gesloten.