Importsecretaris wil seksuele voorlichting

Francken wil seksuele opvoeding voor asielzoekers
Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) gaat aan alle asielzoekers cursussen laten geven over hoe ze met vrouwen moeten omgaan. Dat zegt hij in een reactie op wat met oudejaar in Keulen is gebeurd.  Lees verder…

Moeten ‘vluchtelingen’ naast een inburgeringsbewijs nu ook een attest voorleggen waaruit blijkt dat ze seksueel opgevoed werden?

 

5 gedachten over “Importsecretaris wil seksuele voorlichting

 1. Het zal vooral bij het verdelen van condooms blijven vrees ik, zijn vroegere hobby indachtig.

 2. Ze gaan der weer poco geld inproppen soms vraag ik me af wie het achterlijks is.
  Wat er in Keulen is gebeurd behoort tot een duidelijke strategie zie Arabische Lente Egypte waar vrouwen door aanhangers van Morsi ingesloten en verkracht werden.Terreur der Sharia IS.

 3. We moeten ze njam jnam geven en hopen dat het smaakt . We moeten ze gloe gloe geven en bang afwachten of ze het willen drinken . We moeten ze onderdak geven , geld en aan een job helpen .Nu moeten wij ze nog gaan beschaven ook! Ze zijn allemaal het product van een Islaaaaaam opvoeding waar ze kinderen die nog niet alleen kunnen gaan pissen leren hoe ze een schaap moeten kelen . De meest vrome IS islam kinnekes gaan nog een stap verder met mensenhoofden . Dan gaat Francken proberen respect voor onze cultuur bij te brengen . Ik heb medelijden met die man en zijn hersenspinsels . We moeten heel die troep achterlijken behandelen zoals verwende ambetante klein jong . Ik kreeg vroeger een klets rond mijn oren als ik onbeleefd was of moest honderd maal schrijven “ik zal het nooit meer doen” . Wat zouden ze dan moeten krijgen als ze een vrouw aanranden ! We zitten ermee en krijgen ze niet meer buiten . Probeer een menseneter maar eens te overtuigen dat hij niet goe bezig is . Voor ge het weet hangt ge aan het spit , boven een vuurtje te roosteren . Ik denk dat het zelfs moeilijk is om een Islammer te overtuigen zich aan te passen aan onze leefwijze.
  Wie daar niet van overtuigd is , maak een een wandelingetje door Borgerocco , of Molenbeek of ……..ik stop ….moet gaan kotsen

 4. Wat weinigen weten, is dat de praktijken van Keulen en elders in Duitsland, ook al jaren “in voege zijn” in Brussel, weliswaar op kleinere schaal. en minder erg, tijdens de nacht van 31 december op 01 januari. Ik spreek dan van eind jaren 90 ..begin 2000!!! Vrouwen of koppels worden omsingeld door een bende, waarna de “vrouw” bepoteld wordt. De mannelijke partner wordt dan in bedwang gehouden.
  Het wordt wel vakkundig doodgezwegen. De daders zijn immers dezelfden als in Duitsland.
  Het ging, gezien het tijdstip, dan ook nog niet om “vluchtelingen”!!
  Het is hier dus geen nieuw fenomeen, zoals sommigen zouden kunnen denken.
  Een fenomeen gekenmerkt door het gedrag van de “overwinnaar in het bezette gebied” voor wie de “rode loper” werd uitgerold, en dit alles in een klimaat van straffeloosheid, en dat alles dan ook nog door de media doodgezwegen. Meer moet dat niet zijn.

 5. Weer een typische politiek idiote oplossing, waarvan de indieners zelf weten dat het niet het minste effect zal hebben. De bedoeling is natuurlijk de indruk te geven aan de massa – die toch niet nadenkt – dat er serieuze maatregelen genomen worden.
  Een ander voorbeeld van een dergelijke kwatsch-ingreep is bij een terroristische aanslag, de wapenwet voor de burgers verstrengen.

Reacties zijn gesloten.