Compliment?

Gisterochtend plaatsten wij een artikel onder de titel ‘Verrijkingswensen in Keulen’ met daarin opgenomen de open brief van de schrijfster Katja Schneidt, waarvan wij de Nederlandse vertaling opstelden.

Als in de loop van de dag blijkt dat de ‘incidentjes’ in Keulen – en trouwens ook in Stuttgart en Hamburg – de aandacht van de wereldpers trekken, schakelen onze poco media over in een hogere versnelling en nemen onze vertaling letterlijk over: eerst P Magazine, vervolgens het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws. Vanzelfsprekend zonder vermelding van de bron.  Hebben wij het volste begrip voor.  Het gebeurt frequent dat wij een dag, twee dagen, voor de poco media berichten over zaken die men liever niet bekend maakt.  Zou het kunnen, is het mogelijk, dat wij binnenkort een perskaart uitgereikt krijgen?  Leest de redactie van P Magazine en co regelmatig onze nieuwtjes?  Of moeten we ons binnenkort bij het Spionnencentrum gaan verantwoorden?

Intussen wenst onze redactie jullie allen een vrolijke Driekoningendag.  Passend bij deze dag en de asielinvasie: “Wij komen van oosten”…

7 gedachten over “Compliment?

  1. Kreeg net een tweet van Barbara Pas: open brief over aanrandingen ‘Duitse regering jullie hebben schitterend werk verricht -nieuwsblad.be/cnt/dmf2016010…’

    ik beantwoord nooit een tweet, gooi ze eerder direct in de prullenbak maar misschien kan de redactie er haar even op wijzen dat Golfbrekers éérst was. Als ze naar Golfbrekers zou verwezen hebben zou dit het blog bij diegenen die het niet kennen onder de aandacht hebben gebracht. Ons moet namelijk ons een duwtje in de rug geven.
    Haar gegevens zoals ik ze doorkreeg: Barbara Pas@Barbara_Pas

  2. ‘Passend bij de asielinvasie?’ Ik zie geen enkele kopvod, als de paus het ziet krijgt hij een hartaanval (hopelijk zijn laatste)

  3. Geachte redactie,
    Het bewijst dus dat jullie goed werk leveren. Indien jullie zich binnenkort moeten gaan verantwoorden bij het spionnencentrum neem eens contact op met Lieve (blog vroeger) die kan uit ervaring spreken.

Reacties zijn gesloten.