2 gedachten over “Tactisch denken is haram

 1. Om de volgende redenen moet het verboden worden:
  1- de koningin draagt geen boerka noch hoofddoek of boerkini.
  2- de koningin gaat waar ze wil.
  3- de koningin is machtiger dan de koning.
  4- ze gaat op haar eentje naar de kant van de vijand.
  5- de koningen aan beide zijden hebben slechts één koningin.
  6- de koningin bepaalt zelf haar strategie.

 2. Uiteraard , het schaakspel is haram, want het is een spel waarbij ge moet “denken” en “denken” is gevaarlijk voor de Islam, want als heel die troep achterlijken gaan denken over hun godsdienst dan lopen hun moskeeen leeg zoals bij ons de kerken.
  Tot op heden zijn ze nog steeds niet in staat om te denken waarbij ze iets hadden kunnen bijdragen tot het algemeen welzijn van hun aardse medemensen. Geen Nobelprijs , noch dergelijke onderscheidingen , geen ruimtevaartprogamma enz enz . Kan een Moslim wel fier zijn over iets ? behalve dan over hun geiten en ezels en hun uitermate ontwikkeld “libido”

  Bovendien is het gevaarlijkste en het meest machtige stuk in het schaakspel de “dame of koningin” en de koning het zwakste dat is een regelrechte vloek voor de Islaaaam . Want de sterke fysieke man den baas in’t kot de heer en meester wordt in het spel herleid tot prooi van de tegenstander die zich met slechts een zetje kan verplaatsen. Het is een ook gebruikelijk als weerspiegeling van het Westen (de koningin) en het M.O de Koning. Ik geef die grote Mafti groot gelijk , zijn volk moet dom en onozel blijven , anders komen hun sprookjes en hun macht in gevaar

Reacties zijn gesloten.