Schrijf deze datum op: 30.06.2013

We geloven het pas als ze op de buis geweest zijn.  Schrijf deze datum op: morgen, 30 juni van het jaar 2013, mogen er zomaar eventjes 2 (twéé) Vlaams Belangers present tekenen bij de nullenzender.  Het is afwachten of ze ook aan  het woord mogen komen.

Naar aanleiding van de ophef die er afgelopen week ontstond over de riante vergoedingen van het Europees politiek personeel is Europarlementslid Philip Claeys zondag te gast in het De Zevende Dag. Hij gaat er in debat met onder meer Ivo Belet (CD&V) en Saïd El Khadraoui (SP.A).

http://www.deredactie.be/permalink/1.1186157

Ook volksvertegenwoordiger Bert Schoofs mag zondag aan de debattafel schuiven. Hij kruist er verbaal de degens met Kristien Van Vaerenbergh (N-VA), Carina Van Cauter (Open VLD) en Sonja Becq (CD&V) over de mank lopende justitiehervorming.

De Zevende Dag, zondag 30 juni om 11u op één.

2 gedachten over “Schrijf deze datum op: 30.06.2013

  1. De zeverende dag op 0000. Het ritueel van de rode broeders om je zondag mee in te zetten. Ik ben al jaaaaaren afgehaakt. Toch hoop ik dat onze vertegenwoordigers van het Vlaams Belang ononderbroken hun zeg kunnen doen. Maar zoals ik verleden week hier al schreef, de mod(d)er-ator-trice zal de kans niet onbenut laten te pas en te onpas de VBers in de rede te( laten ) vallen.

  2. Veelbelovend bericht, want beide genodigden zijn specialist, elk in z’n eigen vak.

Reacties zijn gesloten.