“Schengen en de euro waren twee goed-weer-systemen”

EUSSRDan Hannan in de EU-praatbarak: Vluchtelingenquota kunnen niet, noch moreel, noch praktisch. 

Moreel: omdat zij die tot in de EU geraakt zijn, niet degenen zijn die het nodig hebben.  Ze bevonden zich op een veilige plaats.  We financieren de mensensmokkelaars, de zetbazen van de EU.  Praktisch: omdat dit in tegenspraak is met de vrijheid van beweging binnen de EU.  Eens ze hun papieren hebben kunnen ze vroeg of laat vrij binnen de EU reizen.

Schengen en de euro waren twee goed-weder-systemen.  Geen van beide overleefde de eerste crisis.  Ze werkten perfect zolang de zon scheen maar begaven bij de eerste storm.

3 gedachten over ““Schengen en de euro waren twee goed-weer-systemen”

 1. De normaal denkende fiere mens , dus een rechtse , kreeg steeds “vapeurekes” als hij hoorde dat Turkije lid zou worden van de Verenigde Rampen van Europa . Stel je voor al die miljoenen Turken die vrij in en uit mogen rondlopen . Die kwade droom is nog niet voor morgen maar nu worden wij overspoeld met een groot gedeelte van het MO en zwarte Pieten uit Afrika . Moest Turkije er toch nog bijkomen dan is het enigste wat ons nog rest ” een bidmatje kopen !” De meest moedigen onder ons zullen in plaats van Allahu Akbar …. Allahu Kust mijn Kl…. en die aanpassing zal natuurlijk ook niet mogen ! Ik vrees dan ook een beetje om het voortbestaan van Golfbrekers !

 2. Laat ons hopen dat de EU door deze crisis stiekem de geest laat, dat bv alle EP-leden op een mooie vrijdagmorgen gaan ‘tikken’ om hun dagpremie op te trekken, en ipv dan vierklauwens naar huis te vliegen zoals steeds, voor eeuwig in de vergetelheid verdwijnen. Het Berlaymontgebouw kan dan gebruikt worden voor asielzoekers.

 3. Schengen en de euro maken deel uit van het door de EUSSR georganiseerd bedrog, dat ons naar de NWO moet leiden.
  Schengen is er immers om ons te overspoelen met vreemdelingeninvasies, en binnen deze ruimte om de “(georganiseerde) misdaad” de vrije hand te geven, zonder de hinderlijke grenscontroles van vroeger .
  De EUSSR en misdaad zijn immers twee handen op één buik.
  De euro is er om ons te “plunderen”.
  Beiden hadden dus van bij de start een misdadig karakter.
  Dan Hannan zou moeten beter weten. De samenzweerders achter de EUSSR zitten immers in “The City” in Londen!!!
  Blijkbaar durft hij het ook niet aan, zoals zovelen anderen, om de samenzweerders bij naam en toenaam te noemen!!
  Een zaak moet men steeds voor ogen houden=”TOEVAL” bestaat niet. Alles is gepland, en wordt volgens plan uitgevoerd.
  Als men per ongeluk uitglijdt over een appelsienschil, dat is toeval.
  De omvang van de catastrofen echter, waar we nu mee worden geconfronteerd zijn dat niet, en kunnen dat ook niet zijn.
  Het gaat hier immers om één der etappes in een monsterachtige samenzwering die officiëel begonnen is in Parijs op 14 juli 1789!!
  (in feite reeds vroeger met de conventie van Wlilemsbad in 1781)

Reacties zijn gesloten.