Satans volgelingen houden van muziek

Satans volgelingen houden van muziek

Wij hebben die titel niet verzonnen.  Los Seguidores de Satanás Aman a la Música  is de originele titel.  Hierbij de video van een bekeerde Mexicaanse moslima, die verklaart (in het Spaans, Engelse ondertiteling, vertaling via rechthoekje of Google) waarom muziek haram is en door belijdende moslims moet vermeden worden.  De jonge dame maakt wel enkele uitzonderingen, nl. speciaal voor de zanger, die in een vorig godsdienstig bestaan als Cat Stevens door het leven ging.

Bij ‘transcription’ vindt u de volledige preek. Het komt erop neer dat de oplossing voor alle vragen, voor gewetenskwesties enz. in de koran te vinden is.

In telegramstijl: Boeken schrijven, boeken lezen, muziek beluisteren is een dictaat van je verbeelding.  Romantische muziek brengt je op onkuise gedachten, hardrock laat je trachten naar drugs, satan zit verborgen in hymnes.

Muziek betekent feestjes, je verliest gewoon tijd.  Tijd om aan god te denken, hem te danken.  Muziek brengt je in verwarring, leidt je op zijpaden.  Daarom is muziek haram.  Omdat je dan de voetstappen volgt van mensen die het juiste pad kwijt zijn.  Je wilt je gewoon amuseren, zonder iets voor god te doen.  
Muziek is de aanbidding van god.  Ik zal een voorbeeld geven: Cat Stevens.  Hij had genoeg van alcohol, drugs, zingen voor publiek.  Zijn ziel en lichaam werden ziek.     Via verschillende andere religies belandde hij bij de islam en vroeg vergiffenis.

De jonge dame heeft het wel heel de tijd over “god” en niet over “allah”.  Een Mexicaanse variante.

Ze heeft haar zegje mogen doen.  Nu zijn wij aan de beurt met een van Cat Stevens meest bekende nummers: Morning has broken.  Wij wensen u veel plezier op het gladde pad der verleiding.

 FT

4 gedachten over “Satans volgelingen houden van muziek

 1. Het liedje van miauw Stevens ben ik vroeger moe gehoord. Het was om 06.00.u. de plaat waar radio Veronica de dag mee startte. Elke dag opnieuw. Jaar na jaar.

  • Bedankt voor de info. Dat wisten wij niet. Waarschijnlijk omdat we om 06.00 uur ‘s morgens nog niet goed wakker waren. Of omdat Veronica niet opstond. Of omdat we dan net naar de badkamer trokken… geen idee, te lang geleden.

 2. Hoe zou dat klinken in het Arabisch ” Stille nacht Heilige nacht” , De herdekens lagen bij naaa-aachte of Djingel Bel Djingel Bel ….Nog een maand en we zijn zover …..Vrede op aarde aan alle verdraagzame Moslims van goede wil . Wij zijn het al , we stikken er bijna in

 3. Jaja, lach er maar mee!!

  Vrouw krijgt gemiste oproep en 48 berichtjes van Satan

  23/11/13 – 11u00 Bron: breitbart.com
  © kos.
  Een jonge moeder uit Colorado beleefde de schrik van haar leven toen ze midden in de nacht een gemiste oproep kreeg van het nummer 1-666-666-666. Als klap op de vuurpijl ontving ze niet minder dan 48 tekstberichten van ‘Satan’.
  “Ik schrok me een aap”, getuigt Jenn Vest. “Ik was nog half in slaap terwijl ik mijn baby borstvoeding gaf. Toen mijn gsm afging, was ik meteen klaarwakker. Je zou voor minder: een gemiste oproep van het nummer 1-666-666-666, afkomstig van Satan”.

  Maar hiermee was de kous niet af. Er volgden nog 48 berichtjes, ook van Satan. “Ik bleef de hele nacht op, biddend dat er geen onheil over mij zou neerdalen”, zegt Jenn.

  Boodschap
  Wanneer je de Duivel terugbelt, krijg je een bandje te horen met de melding dat het nummer niet langer in dienst is. Satan is blijkbaar een schijnheilige van het laffere type.
  Lees ook
  “Hallo!? Spreek ik met God?”
  Spaanse kerk gaat exorcisten opleiden
  Duivel in Amerikaanse tv-reeks ‘The Bible’ lijkt op Obama
  Vrouw steekt man neer “op bevel van Jezus en Maria”

Reacties zijn gesloten.