Rusland wil oorlog

De omsingeling door Russische troepen van de grenzen; kijk hoe dichtbij de Russen hun staatsgebied aan onze NAVO-grenzen gebracht hebben:

Simplistische voorstelling in een Nederlands handboek Sociale Wetenschappen:

6 gedachten over “Rusland wil oorlog

 1. Ik hoop echt van niet ! want dan komen onze appelen en peren export in de toekomst weer in het gedrang.

 2. Laat het echt zijn of ‘gespeeld’ zoals sommige tegenstrevers beweren, en als die dat beweren moet het misschien toch echt zijn. Feit is dat sinds 1999 als Poetin aan het bewind kwam, hij door zijn persoonlijk voorbeeld en leiding de christelijk orthodoxe religie terug aanmoedigde. Duizenden kerken zijn onder zijn leiding heropgebouwd en werd een gezonde moraal verdedigd.
  Buiten Rusland heeft hij het uitbreken van een 3de wereldoorlog vertraagd en de politici en marionetten die op een NWO aansturen, een pad in de korf gezet.

   • Eveneens mee akkoord, want, indien men de bovenste wereldkaart bekijkt zou men geneigd zijn om de namen: Rusland & NAVO van plaats te verwisselen (Rusland ligt nog steeds wààr het “van oudsher” lag, maar het is wel degelijk de NAVO dat zich dichter bij Rusland uitgebreid heeft).
    Het lijkt wel een roedel hyenas die een oude, eenzame beer als prooi willen insluiten.

 3. Voor het linkse NL moet Rusland, waar een verbod op homopropaganda geldt, idd een verschrikking zijn. Herinner u hoe Job Cohen, niet toevallig een jood, tekeer ging tegen Moskou toen de gay parade geweigerd werd.

Reacties zijn gesloten.