Religieuze redenen

Stel je nu eens voor  dat een moslim niet bediend wordt                                   wegens godsdienstige redenen!

asiel.dominatie

Ctrl+ voor vergroting

Feije rekent af, Angela is daarmee gestopt. „Ik werd als vrouw niet geaccepteerd door een groep Arabische bewoners. Ze wilden mij geen geld geven als ik bij de kassa stond.”
Dat is niet zoals je het in je winkel hebben wilt, erkent haar man. „We leven hier in Nederland.” Maar je moet er niet te lang bij stilstaan, vindt Angela. „Ik doe nu de administratie, de bestellingen en zoek leveranciers.”

Uit het artikel van NRCreaders

.

13 gedachten over “Religieuze redenen

 1. Vrouwelijke bedienden die het leefloon uitbetalen worden die ook geweigerd door onze nieuwe cultuurmensen ?

 2. Niet om religieuze redenen maar gewoon uit patrouille ervaringen plaatste een Gentse agent een foto van zwarten op een auto met daaronder een foto van apen op een auto. Boven de foto’s de titel : zoek de verschillen.
  Commentaar van onze politie agent : die apen kan je nog iets aanleren…die zwarten uit de jungle niet.
  Het stadsbestuur is in alle staten en stelt een onderzoek in tegen de agent. Het verdict ligt al vast zonder onderzoek : hij is niet meer geschikt om de straat nog op te komen.

   • Ja, ik kende het ook maar een afbeelding op internet verder sturen kan je je baan kosten.
    Zelfs van Marokkaanse origine zijn is geen vrijgeleide meer zoals de uitbater van Lagare27, Mehdi El Sabi, ondervond toen hij zijn personeel de opdracht gaf mocro’s (zo noemt hij blijkbaar Marokkanen) of blacks de toegang te weigeren. Hij is geen racist maar moet zorgen voor de veiligheid van zijn klanten.
    Het centrum denkt anders over die strafdaad en Sabi heeft een klacht aan zijn been.

  • Ik heb die foto’s gezien Anna . Na enig zoekwerk heb ik twee verschillen ontdekt . De ene groep had geen staart en droegen een “klak” De andere groep had wel een staart en droegen geen klak .

 3. het is gewoon om razend te worden als ge leest wat die bende ingevoerde luizen hier allemaal gedaan kunnen krijgen met volle medewerking van hogerhand en die laffe bende politiekers die totaal geen interesse hebben wat er leeft bij hun eigen volk dat tenslotte ook niet vrijuit gaat door zo stom te zijn om steeds voor de zelfde nietsnutten te stemmen

 4. Ziehier mijn gedacht over moslims die een vrouw als een minderwaardig wezen beschouwen . Moslims die het zelfs beneden hun waardigheid achten een vrouw te begroeten met een handdruk .
  ิำเ้ำรพีัะหแราำส กำ อำพทือสนยระพำ ม , we mogen ook niet vergeten dat zij ืรำะะำทรื ำำื ิำืกำ ำื นย กำ เพนะำ ทฟพาะ กฟฟพ หะฟฟะ ำำื ินรำพ . Het is van mijn hart ! en de censuurknop van de redactie staat machteloos !

  • Hahaha. Vermoedelijk Thais. Het enigste wat we hebben eruit kunnen halen (via pc vertaling) is “ram” en “paaldansen”. We vermoeden dus dat je de rammen een toekomst als paaldanseres toewenst.

Reacties zijn gesloten.