Reisadvies

Source: Bloomberg

Ctrl + voor vergroting

In de Washington Post maken ze ietwat spottend reclame voor een vakantie in Europa.

“Stuur een kaartje naar Draghi om hem te bedanken voor de lage euro.  Enkele jaren geleden stond de dollar nog 1.45 voor  1 euro, vandaag slechts $ 1.15.  Of misschien best nog even wachten, dan staan de twee munten gelijk. Vermijd Zwitserland, wegens te duur.”

En de krant pakt het wierookvat boven voor de eigen economie.  Het eigen BNP steeg met 5%, de tewerkstelling groeit en de goedkopere olie zorgt voor meer geld in de portemonnee.

Laten we deemoedig het hoofd buigen voor de EU en de Euro-magiërs.  Wie wil er tenslotte buiten de eurozone op vakantie gaan?  De wereld komt massaal naar ons.

FVE

1 gedachte op “Reisadvies

  1. Gelukkig wordt dat programma ”Vlaanderen Vakantieland” waarin parasiterende nietsnutten wereldreizen maken op onze kosten afgevoerd, in marokko en Turkije en Syrië en nog van die moslimlanden incl. Afrika draait dat programma m.i. dagelijks maar daar wordt wel toegevoegd dat de Vlamingen toch alles betalen vandaar de gigantische toestroom van die parasiterende vakantiegangers.
    De BRT volledig opdoeken zou veel effectiever zijn, het zou de Vlamingen sowieso 350.000.000 euro besparen aan ong. 2800 leeglopers van linkse strekking.

Reacties zijn gesloten.