Rare jongens, die Amerikanen

Bij ons zou waarschijnlijk een of andere NGO, minderhedenforum en sowieso de journaille hiertegen een kruistocht begonnen zijn.  In continent van de onbeperkte mogelijkheden wil een man, die uit zelfverdediging een belager doodgeschoten heeft het wapen per opbod verkopen. U zal zich de rellen herinneren na de vrijspraak door de rechtbank… want de gedode ‘jongen’ was een neger… en de dader was… neen, geen blanke, maar toch niet zwart genoeg om niet van racisme beschuldigd te kunnen worden.  Zelfs Obama ging zich met de zaak bemoeien.

Nu wil George Zimmerman het wapen verkopen.  Hij heeft intussen een bod gekregen waardoor hij zich gerust een lange vakantie aan een Caraïbisch strand kan veroorloven.  65 miljoen dollar!  De videoclip wordt voorzien van een poco tekst.  Wie de juiste feiten wil nalezen verwijzen wij naar ons vorig artikel van 22.07.13.

Rechtspraak, racisme en een ophitsende president

2 gedachten over “Rare jongens, die Amerikanen

  1. Ik krijg stillekesaan de indruk dat rechtse mensen de enigen zijn die nog over gezond verstand beschikken !

  2. Is het bij ons anders ? Geef eens een “peer” op de smoel van een zonnebankgetinte die zich niet behoorlijk gedraagt , volgens ons gedrag en normen. Ik spreek nog niet over omverschieten

Reacties zijn gesloten.