Wie gelooft nog in justitie?

Ongeacht de mening van de bevolking, van de doorsnee man en vrouw in de straat, van elk weldenkende burger, is ‘Justitie’ bevangen door een wereldvreemdheid, die op geen enkele manier te begrijpen of te verontschuldigen is. Wij hebben recht op veiligheid, op politici en rechtbanken die ons verdedigen en de criminelen bestraffen.  Het omgekeerde is vaak het geval.

Een rechter laat een aangeklaagde los op de samenleving die zelf verklaard heeft iemand (letterlijk) een kopje kleiner gemaakt te hebben.  De rechtbank moet deze zelfbeschuldiging eerst onderzoeken.  Misschien moet hij het afgehakte hoofd als bewijs meebrengen als zijn proces opnieuw voorkomt.    Intussen mag hij doen en laten wat hij wil.  De rechter vreest immers dat de man in de gevangenis zou kunnen ‘radicaliseren‘.  Het land b haalde er de wereldpers mee.  Maar o wee, mocht een Vlaams Belanger toegeven aan de baard van een islamist getrokken te hebben…

Een Canadese rechter deed niet veel beter:

Een Berlijnse rechtbank die voorafgaand aan het proces de aangeklaagden geruststelt dat er niemand naar de gevangenis moet.

Rechters krijgen vrijspraak voor corruptie:

Moeten rechters strenger vonnissen?

3 gedachten over “Wie gelooft nog in justitie?

 1. Waarschijnlijk was Sven Mary zijn advocaat en die had een procedurefoutje ontdekt

 2. Het gaat hier helemaal niet om onkunde of wereldvreemdheid, maar gewoon om sabotage, door de rode en loge mafiosi binnen het gerecht
  Sinds de paarse pest onder leiding van het blauw konijn, zijn alle sleutelposten bij het gerecht en politie in handen van de voormelde mafiosi.
  Hierbij dient men de uitspraak van Lenin indachtig te zijn :
  “Bandieten zijn de beste revolutionairen”.
  Of het gebruik van de misdaad om de westerse maatschappij te ondermijnen. Ook het promoten van drugs en de invasies passen in deze verrottingsstrategie.
  Men past hier dan ook de principes van Gramsci, Alinsky en de Frankfurter Schule toe, waarachter het cultureel marxisme schuil gaat.
  Het enige waarvan de voormelde mafiosi wakker liggen, is de politieke vijand, en dat is gewoon de boodschapper met de waarheid. Een boodschapper die dan gecriminaliseerd wordt als extreem rechts, nazist, fascist , racist enz….
  Dit kan het best geïllustreerd worden met het volgende citaat :
  ““Ein marxistisches System erkennt man daran, daß es die Kriminellen verschont und den politischen Gegner kriminalisiert”.
  Alexander Solschenizyn”(=einde citaat).
  Dit citaat duidt in één zin aan waarover het hier gaat.
  Na een lange mars door de instellingen die begonnen is op 08 mei 1945, zijn in alle landen van de EUSSR de sleutelposten in handen van de saboteurs en verraders.
  Enkele middelen die bij deze sabotage aangewend worden zijn o.a. de “situationele ethiek”, het “politiek correcte” en de “mensenrechten” . Deze laatste vinden o.a. in oorsprong in de Franse revolutie, en als men weet wie daar achter schuil ging, dan is het ook duidelijk dat het hier gaat om een vlag die de lading niet dekt.
  Het is dan ook van belang dat de samenzwering achter de sabotage van het gerecht wordt ontmaskerd.
  Eens te meer en volledigheidshalve dient aangestipt te worden dat deze sabotage maar kan gebeuren door beslissingen van politieke meerderheden, verkozen door een meerderheid van de bevolking, zijnde het klootjesvolk.
  Ter afsluiting nog een voorbeeld uit Duitsland van de webstek Hartgeld rubriek Duitsland 12.05.2016 :
  [18:35] NRW: Richter verhöhnt Bevölkerung
  Düsseldorf. Wie arrogant einzelne deutsche Strafrichter inzwischen sind, offenbarte sich am Mittwoch beim Amtsgericht. Dort wurde die Haftstrafe für einen grapschenden und illegal eingereisten Asylbewerber zur Bewährung ausgesetzt, um kein „dem Pöbel gefälliges Urteil” zu sprechen. (.einde citaat).
  Woorden schieten hier tekort!!

Reacties zijn gesloten.