Ramadan-nieuws

Reiswaarschuwing

De ramadan is bijna ten einde en dat zullen de moslims wereldwijd met drie dagen feest vieren.  En omdat ze dat nogal uitbundig doen met knallend vuurwerk zou dit volgens de VSA kunnen leiden tot terreuraanslagen.  Vooral Al Qaeda zou een bom van een feestje plannen.                                            De regering van Obama heeft een wereldwijde reiswaarschuwing gepubliceerd, maar nuanceert dat het gevaar vooral in de islamitische wereld loert.  Voor alle zekerheid zullen zondag alle diplomatieke vertegenwoordigingen van de VSA in moslim landen gesloten worden.  De sluiting zou eventueel ook wat langer kunnen duren.

 In elk geval duurt de waarschuwing tot het einde van de maand.  Amerikanen op reis wordt aangeraden ogen en oren open te houden, vooral bij gebruik van het openbaar vervoer, want het is een geliefde feestlocatie van vrome moslims.

1 gedachte op “Ramadan-nieuws

  1. Het begon allemaal met een handje vol “gastarbeiders” te arm om dood te slaan . Ver weg van hun geiten , ezels en hun middeleeuwse beschaving . Vol naastenliefde opgenomen door het toendertijd rijke westen . Genieten van al de denkbare sociale voordelen ,regelmatig verse pampers en luxe . Niet meer kilometers door de woestijn trekken om een kruik met water te gaan vullen , gewoon het kraantje opendraaien . Het grote drama , hun Allah reisde mee samen met hun fanatisme , domheid en de onmacht hun kinnekes een behoorlijke opvoeding te geven. Het grootste drama zijn echter de correcte politiekers , hun weigering te luisteren naar politieke profeten zoals Filip Dewinter , integendeel , het allesvernietigende toverwoordje werd geboren “””Racisme”””””

    PS voor ik het vergeet , heeft er al iemand een brief geschreven naar het Turks opperhoofd Erdogan om hem te doen beseffen hoe het gewoonlijk afloopt met dictators !

Reacties zijn gesloten.