Qui bono?

President Donald Trump vindt bombrieven (… en in mootjes gehakte Saoedische journalisten) verwerpelijk.  Los van ons donkerbruin vermoeden dat men de afzender van de bom-pakketten niet bij de Republikeinen (… of hun sympathisanten) moet zoeken, maar wel bij degenen die hopen er profijt uit te halen tijdens de komende Midterm verkiezingen, viel ons ook op dat ze allemaal “onderschept” werden en dat er zelfs losse flodders bij waren.  De vraag, die elke normale nieuwslezer zou moeten stellen is “Qui bono?

President Trump doet in antwoord op de algemene hysterie een “oproep naar meer hoffelijkheid in de politiek”; sterker… “hij veroordeelt geweld.“.(…). Zwakke reactie.  Wij zijn meer en beter van hem gewoon.  Kijk even mee (…zo zijn er talrijke video’s te vinden op YT en dan beperken we ons nog tot de binnenlandse politiek):

 

1 gedachte op “Qui bono?

  1. Heel waarschijnlijk zit Rusland hierachter en misschien heeft Poetin zelf die pakketten opgestuurd. Nog goed dat ze allemaal onderschept zijn en geen enkel ontploft is . Om alle tegenstanders van Trump wereldwijd te bestoken met bompakketten zal er nog veel werk moeten verzet worden.

Reacties zijn gesloten.