Protestactie tegen salafisme verboden

Filip Dewinter
17 uur ·

Twitter
·

Actie tegen salafistische islamcursus morgen verboden. Haatprediker mag wel spreken #koranschool #Borgerhout! #2maten2gewichten @VBAntwerpen https://t.co/1LJXCGQpyX

Salafistisch CEMI-koranschool gebruikt A-logo stad Antwerpen. Waarom laat burgemeester haatpredikers toe; verbiedt hij protest?

 

7 gedachten over “Protestactie tegen salafisme verboden

  • Indrukwekkend dat joetuubeke In alle Europese landen zou je dergelijke uitspatingen van dankbaarheid door onze , naar liefde en veiligheid zoekende menschen in nood , kunnen filmen . Allemaal omwille van een kleine minderheid “Voorhetzeggenhebbers” met steun van onze Heilige Katholieke Kerk . Wat zijn we toch
   Goete Menschen !!

 1. Wat een grote daad van een zogezegde Vlaams Nationalist. Een betoging verbieden van echte nationalisten tegen de salafistische islam.Nu beginnen we de werkelijke aard van BDW te kennen.Wie nu nog voor de NBA stemt is een verrader van Vlaanderen.

 2. tja…in dit onland beletten/verbieden de machthebbers en de pocomedia aan degenen die hun mening niet delen om verontwaardigd te zijn, en dit publiek geweldloos te uiten. Dat noemen ze democratie (het woord dat in de laatste decennia oneindig verkracht werd).

  Dezelfde grootgelijkhebbers drijven de hypocrisie naar ongekende hoogten, nu Trump diezelfde pocomedia nu een koekje van eigen deeg geeft, Schande alom!

 3. De ware aard van BDW ! Hij is zwak , zeer zwak , als politieker , als burgermeester
  als mens . Het is een nep Vlaming .Het is niet “de kracht van verandering” eerder
  “de kracht van verarming” van de Vlaamse ideologie die DDW en zijn hielenlikkers
  ooit vertegenwoordigde

Reacties zijn gesloten.