Probeert Terzake de schuld bij de oppositie te leggen?

Septische put of beerput ruimen - ledigen - Q Clean Ruimingswerken

Wat we op voorhand konden voorspellen is dat BDW er op geen enkele moment aan dacht zijn schepenen, of zichzelf, verantwoording te laten afleggen over de subsidie-generositeit die het Krulkonijn ten deel viel. Terzake’s Annelies Beck deed in de uitzending haar uiterste best om de oppositie een beentje te lichten. Zij hadden maar beter moeten oppassen…

BDW stelt dat hij met de intussen beruchte brief – die het Krulkonijn op aanraden van vriendin Nabilla aan BDW schreef – niets gedaan heeft: “slechts op de hoop gelegd”…. En dat klopt: op de carte blanche-hoop met goedgekeurde subsidies zonder enige controle. DS)

Het probleem is structureel. Het gaat niet enkel over vervalste facturen, het hele systeem zit fout. Wanneer men maar voldoende netwerkt en met het juiste verhaal komt dan kan het niet op, dan krijgt men miljoenen aan subsidies.

Figuren zoals El Kaouakibi zijn de lievelingen van de politieke elite, zij zijn het uithangbord van de diversiteit. Zij moeten de mythe van de multicultuur verkocht krijgen aan de publieke opinie én dan zijn er werkelijk geen grenzen.

Controle moet gebeuren door de bevoegde instanties, maar de politieke verantwoordelijkheid ligt bij het schepencollege. Er moet een politiek signaal komen, zij zijn gefaald, zij hebben dit door de vingers gezien. Dit is de kruisbestuiving van ons kent ons, de vriendjespolitiek die ervoor zorgt dat wanneer men connecties heeft bij het stadsbestuur, bij de burgemeester, bij de schepenen dat er altijd wel mogelijkheden zijn.

Eén gedachte over “Probeert Terzake de schuld bij de oppositie te leggen?

  1. De grootste zonde van de politicus is dat hij lijdt aan geheugenverlies. We worden geregeerd door dementerende personen die alleen maar weten wat er op hun bankrekening staat (met of zonder subsidies). Het is het misbruiken van een ziekte die een ravage aanricht in onze maatschappij.
    Wanneer beseffen deze mensen(?) welk debacle ze te weeg brengen en ze ondanks alles er mee weg komen. Dégoutant.

Reacties zijn gesloten.