10 gedachten over “Prijsvraag

 1. Ook de vrt-komiek, nu tijdelijk KUL-rector, Rik Torfs, bekent eindelijk kleur: ‘mensen in nood moeten wij redden’. Wie had iets anders verwacht vh leidende linkse instituut in vlaanderen?

  • Frans,
   Rik Torfs is de eerste “loge”rector van de KUL!!!
   Als men dit weet , dan begrijpt men ook de inhoud van zijn toespraak!!
   Hij volgt dus getrouw de bevelen op van de loge mafia’s.
   Ik verwijs naar de recente publicatie over de loge, met de instructie.
   Als het echter op Vlaams- en rechtsgezinden gaat, zijn de Rik en de KUL minder gastvrij!!
   Of wat had U gedacht !!

 2. Laat ons hopen ,misschien gaan ze allemaal in hongerstaking om hun eisen af te dwingen zoals 2000 Euro zakgeld , halal voedsel , eigen woonst met liefst , toekomstgericht een garage . Dan hoop na een tweetal maanden ,op resultaat , momenteel zie ik enkel goed doorvoede atletische boys . Maar waar zitten hun vrouwtjes ?

  • De “mannen” komen uit de bezette gebieden van IS, tenminste dat laten ze ons geloven ,dus logischer wijs( volgens IS wetten) zijn hun vrouwen al ingesmeerd met pek en veren, verkracht, verkocht of vermoord, dus de mannen zijn ‘weduwnaar’.
   Maar in werkelijkheid en oorlogstijd zijn dit de mannen die naar’t ‘economisch’ front worden gestuurd.
   Saddam Hoessein sprak reeds over zijn derde leger in Europa,vooral eer deze Koeweit binnen viel.

   @Frans,
   Misschien is u dit ontgaan maar vrouwen hebben een belangrijke rol gehad tijdens de oorlog(en) onderschat ze niet!
   Ze zijn zelden geëerd.

 3. €60 per dag of €1800/maand krijg je van Fedasil om een ‘asielzoeker’ op te vangen. Iemand gaat er 1150 opvangen, dat is dus meer als €2 miljoen/maand. Hij moet wel zorgen voor 22°C in huis, en …gratis condooms!?

 4. Als we de foto zien hebben we niet echt een vertaling van de tekst nodig denk ik. Wat men ziet is wat het is. Een bende gelukzoekers die Europa komen destabiliseren, uitmelken, hun achterlijke godsdienst en wetten opleggen, om onze vrouwen en dochters te verkrachten, en ons vervolgens te onthoofden.

Reacties zijn gesloten.