Polygamie. Poly…wat?

Een Syrische moslim mag blijven, samen met zijn echtgenote, zijn concubines en zijn kroost.  Jackpot voor hem en zijn sibbe.

In het vraaggesprek heeft hij het over zijn vier vrouwen.  Geen nagel om aan zijn gat te krabben maar wel vier vrouwen om zijn mannelijke ego te strelen.  De belastingbetaler mag ervoor opdraaien. De arrogantie, de vanzelfsprekendheid van de toestand… waarom zijn er eigenlijk wetten nodig?

Op de vraag hoe hij asiel kreeg met heel zijn aanhang – polygamie is immers verboden – antwoordt hij dat het voor hem niet ‘logisch’ is te emigreren zonder zijn vrouw(en) en kinderen.  Als de Duitsers stom genoeg zijn hem ‘willkommen’ te heten, dan moeten ze de rest erbij nemen.  Hij gaf als verklaring aan de Duitse autoriteiten dat hij één vrouw heeft en één kind.  De rest noemt hij zijn ‘vriendinnen’ met hun respectievelijke nazaten.  En de Duitse overheid zag dat het goed was en liet hem met zijn vier vrouwen en vier kinderen het land in.  Een kroostrijk gezin, vader, vier moeders, vier kinderen.

De vraag: ‘je wist toch dat polygamie verboden is?’.  Tja, dat wist hij en hij heeft er goed over nagedacht (hoe de boel te belazeren), heeft met vrienden, die al in Duitsland verbleven,  en ook met Duitsers erover gesproken en beraadslaagd.  Met als succesvolle oplossing: één echtgenote, vier vriendinnen.  Met elk een kind gemaakt. Moet kunnen.
De man is tevreden.  Tenslotte zijn ze alle vier in de ogen van Allah en zijn geroemde profeet zijn vrouwen en dat is het enige dat telt.  Hij heeft het ‘geschafft’!

7 gedachten over “Polygamie. Poly…wat?

 1. Moslim tevreden, duitsers tevreden. Want duitse vrouwen gaan liever wandelen met de hond als met een kinderwagen, en laten de kinderlast maar al te graag over aan anderen.

 2. Het zou me zelfs niet verwonderen als er tussen die sexuelevrijetijdsobjecten (of vrouwen) eentje zou tussenzitten van amper 9 jaar …naar het voorbeeld van
  Den Groooote Profiteur” heu Profeet .Onze tolerantie kent werkelijk geen grenzen in naam van het respect en begrip ….voor duister middeleeuws gedrag .

  “””””” Stem Rood of Groen en ga samen met ons …het einde van de beschaving tegemoet “”””””

 3. Die 4 kinderen, da’s maar een begin hoor. Eens die goed bezig zijn is daar geen houden meer aan.

 4. Deze man heeft in zijn asielaanvraag gelogen.

  Dus terugsturen ! Dat is volgens onze wetten.

  • Geen enkele asielaanvraag wordt nog onderzocht, zo blij zijn ze dat er weer een moslim bij is gekomen.

   • Na het massaal toelaten van ‘Syriërs’ zijn ze in Duitsland terug overgegaan naar een individueel onderzoek na elke aanvraag, incl. vingerafdrukken.

Reacties zijn gesloten.