Politie ruimt ‘Jungle’ in Milaan

Gerelateerde afbeeldingDe politie werd massaal ingezet met assistentie van speurhonden om een illegale kampeerplaats van ‘vluchtelingen’ aan het centraal station van Milaan te verwijderen.  Alle scherpe voorwerpen moesten overhandigd worden.  De vakkrachten waren duidelijk niet blij.

In april kwam het al tot een confrontatie met de politie:

Beelden van augustus 2016:

En wat dan?  Ze geraken er evenmin vanaf als in de andere EU-staten:

2 gedachten over “Politie ruimt ‘Jungle’ in Milaan

 1. Het zou hier ook rap opgeruimd zijn als ze De Wever laten doen. Ik maak dat op uit zijn woorden in De Tijd. Maar ja, je kan veel gaan beweren als het bewijs niet geleverd wordt.
  Wat volgens hem vast staat’ hij loopt de populisten niet achterna. Hij heeft ze teruggedrongen’
  ‘Vraag eens aan de populisten wie ze het meest haten en wie hen de meeste stemmen heeft afgepakt? Niet links (je hebt zo van die mensen die in de hoofden van anderen kunnen kruipen) maar de N-VA.’
  ‘Verschillende Europese partijen gaan in de richting van N-VA. Rutte bijvoorbeeld, zijn taal is N-VA Zelfs Merkel is in de richting van N-VA geëvolueerd. Ze heeft haar vel gered door een grote U-bocht.’ Wir schaffen das’ is veranderd in ‘Wir stoppen das’. De Wever weet ook dat de politie en de helikopters klaar stonden om de grenzen te sluiten, maar geen enkele Duitse minister durfde onder zo’n bevel een handtekening zetten uit angst vergeleken te worden met WOII.’ Natuurlijk niet, om een bevel uit te voeren heb je hariger mannetjes nodig dan politici.
  ‘Had hij het voor het zeggen gehad, had hij de grenzen gesloten.’ Ruikt wat naar populisme,niet?
  En wat krijgen we nu? Beweerde hij niet dat de populisten zeggen dat links de stemmen heeft afgepakt. En nu zegt hij dat HIJ ze heeft afgeroomd. Hij’ gebruikt ze om een draagvlak te creëren: om te doen wat we moeten doen.’ Hangt natuurlijk af van het feit wat hijzelf denkt wat er moet gedaan worden. Volgens mij: de koeien melken, want dat ondervind ik alle dagen.

 2. Wordt dat de nieuwe postkaart met vacantiegroetjes vanuit Milaan op de achtergrond enkele historische gebouwen en op de voorgrond een hele troep allemaal met hun kont in de lucht om Allah te eren

Reacties zijn gesloten.