Poco media

mediamanipulatieMoslims bezetten openbare gebouwen in NL. Maar u mag het niet weten.

Moslims heten ‘studenten.’ Een moskee heet een ‘stilteruimte’. Islam heet ‘diversiteit.’ Zo wordt u in de media keer op keer voor de gek gehouden wanneer drammoslims in openbare, door de staat, en dus door u, betaalde ruimten het ‘recht’ opeisen om te bidden, en daarmee de druk te verhogen op andere moslims om ook te bidden en zodoende de afgedwongen haatruimte voor de islam te vergroten in de Nederlandse samenleving.

https://i0.wp.com/joostniemoller.nl/wp-content/uploads/2016/04/den-Haag.png?resize=411%2C301Lees het artikel van Joost Niemöller.

 

4 gedachten over “Poco media

  1. En moslim radicalen heten jongeren met een extreme ideologie die met zorg en begrip omringd moeten worden, aldus een Vlaamse pedagoog die in Nederland werkt en daarover spreekbeurten houdt.

  2. De poco media gebruiken in Merkelduitsland het nieuwe schimpwoord ‘Rechtsterrorist’ om op een gevaar te wijzen dat er in werkelijkheid niet is. Het tuig dat een bomgordel omsnoert zijn geen rechtsen maar moslims. En voor ze al sluip moordend toeslaan brullen ze niet ‘Heil Hitler’ maar Allah Akbar. Het laatste is in Duitsland niet strafbaar hoewel het het kenmerk is van een gewelddadige ideologie.

  3. Laten we nog maar wat moskeeën subsidiëren (daar zorgt Geert Burger wel voor) daar kunnen ze nog verder radicaliseren. Dit allemaal met 1 ding voor ogen, de westerse ongelovige honden zo snel mogelijk afmaken. Zelfs een “stoere” uitspraak van Jambon zal daar niets aan veranderen.

  4. Steeds meer eisen de moslims hier op. Waarom kan dat? Omdat wij egocentrisch zijn en zij in groep het sterkste zijn. Dit hebben we te danken aan het centrum die het woord racisme op alles en iedereen van onze eigen bevolking toepast.

Reacties zijn gesloten.