Over de parallellen tussen Cox en islamofobie

Na islamitische aanslagen bezweert men ons: “Het heeft niets met de islam te maken.” Na de moord op anti-Brexit parlementslid Jo Cox door een naar verluidt psychiatrisch getekend maar vermoedelijk pro-Brexit man, is men er daarentegen als de kippen bij om er het Brexit-gedachtengoed bij te betrekken. We citeren hier geen vulgair pamflet genre De Standaard, maar wel het conservatieve weekblad The Spectator, waar Brexit-leider Boris Johnson nog voor geschreven heeft.

Met name Brexit-leider Nigel Farage wordt hier gesommeerd: “When you encourage rage you cannot then feign surprise when people become enraged. You cannot turn around and say, ‘Mate, you weren’t supposed to take it so seriously.'”

Wel, dat is dus de reden waarom de overweldigend talrijkere islamitische misdaden alles met de islam te maken hebben. Farage krigt hier het verwijt dat hij het EU-lidmaatschap als een zaak van leven of dood voorstelt, zodat gevoelige kiezers het veel te ernstig gaan opnemen. Wel, de islam maakt er nog iets veel zwaarder van: niet slechts je nationale soevereiniteit, maar je eeuwige zaligheid hangt ervan af; de andersdenkenden zijn hellegebroed, handlangers van Satan die de bevrijdende boodschap van de islam ondankbaar ( = kaafir) weigeren.

De EU-gezinden zeggen het hier zelf: “Rhetoric has consequences.” En inderdaad: het vijandbeeldscheppende en moorddadige verhaal van de islam heeft gevolgen. Als de slachtoffers van Parijs, Brussel, Orlando enz. hadden kunnen antwoorden, zouden zij daarmee instemmen. Zelfs als zij daags tevoren, voor zij onzacht met de werkelijkheid kennis maakten, platitudes opzegden van het genre: “Het heeft niets met de islam te maken.”

Koenraad Elst, refererend naar http://blogs.spectator.co.uk/2016/06/a-day-of-infamy/

 

1 gedachte op “Over de parallellen tussen Cox en islamofobie

 1. Waar het hier werkelijk om gaat is het “false flag” aspect bij Jo Cox. Het is dit aspect dat moet aangepakt worden, al de rest is “zever…”. Ik verwijs naar de laatste publicatie dd. 18.06.2016 op de webstek van Le Camp des Saints van Roeland.
  Deze korte tekst zegt alles. Tenminste voor diegenen die het willen weten!!
  Nog een bron met meer nieuws :
  http://aanirfan.blogspot.be/2016/06/mysterious-death-of-jo-cox-mp.html
  http://www.activistpost.com/2016/06/british-mp-jo-cox-murdered-now-comes-the-psyop.html
  Over Orlando :
  De zoveelste “false flag”, die zullen blijven plaats grijpen tot de blanke bevolking ontwapend is.
  Enkele bronnen :
  http://aanirfan.blogspot.be/2016/06/orlando-shooting-false-flag.html
  http://henrymakow.com/2016/06/Orlando-Latest-in-Government-Mass-Shooter-Program%20.html#sthash.WFbQN9rQ.dpuf
  De reactie liet niet lang op zich wachten :
  https://www.rt.com/usa/346537-senate-gun-rights-orlando/?utm_source=browser&utm_medium=aplication_chrome&utm_campaign=chrome
  Read more: Ban hate-crime convicts from buying guns, senator says in wake of Orlando
  met citaat :
  “The first piece of legislation introduced on the federal level after the mass shooting in Orlando, Florida, would bar anyone convicted of a misdemeanor hate crime from buying a firearm.
  US Senator Bob Casey (D-Pennsylvania) introduced the Hate Crime Prevention Act following the mass shooting early Sunday that left at least 49 dead and dozens more wounded at a popular gay nightclub in Orlando, Florida.
  The legislation would bar anyone convicted of a misdemeanor-level federal or state hate crime from purchasing, possessing, or shipping a firearm. The bill would also pertain to “anyone reasonably suspected to be guilty of a misdemeanor hate crime.”‘”
  Men dient goed te weten waarover Obomber het had in zijn reactie op Orlando :
  “wapens en haat”. Dit wil zeggen ontwapenen van de blanken, en meer censuur, big brother en politiek correcte terreur om de voormelde blanken het zwijgen op te leggen. Deze zijn immers de laatste hindernis voor de invoering van de NWO in de VSA :
  Dit blijkt ook uit de volgende bron :
  http://www.zerohedge.com/news/2016-06-15/push-disarmament-begins
  met citaat :
  ” The bottom line: they can’t take the U.S. down without taking the guns out of the hands of its citizens.”(=einde citaat).
  Daarover gaat Orlando!!!! (en elders). De volledige tekst in het bruggetje is echter van belang, voor een goed begrip over wat er achter Orlando (en andere “false flags” in de VSA schuil gaat. En waarover ook Trump ook valselijk zwijgt.
  Nog iets over de “terrorist” die werd aangehouden in Santa Monica :
  2 bronnen , en ik verwijs naar de teksten :
  http://henrymakow.com/2016/06/santa-monica-patsy-refused-to-.html#sthash.vDYWy73V.dpuf
  http://getoffthebs.com/five-suspects-involved-in-planned-attacks/
  met titel :
  “Howell and Four Other Suspects Involved in Planned Sunday Massacres”
  Hieruit blijkt dat de verdachte niet werd aangehouden maar zich zelf aangaf toen hij door had wat er stond te gebeuren!!!!!
  Het heeft hier dan ook niets te zien met de islam maar wel met “schurftige verraders, collaborateurs,saboteurs in dienst van de occulte en fin. machten achter de NWO die oorlog voeren tegen onze westerse maatschappij, in Europa en Noord-Amerika. Verraders die verkozen worden door een klootjesvolk!!!
  Verraders die wel gebruik maken van de islam, maar ook van anderen zoals : vreemdelingen, illegalen, misdadigers,pedofielen, corrupten, gedrogeerde, decadenten, parasieten enz..
  Het dient dan ook niets te blijven zagen en zeuren over de islam, als de verborgen agenda’s niet worden op tafel gegooid!!!
  T.a.v Mr Elst :
  Gezien Uw kennis, zou U toch moeten weten wat er hier werkelijk gebeurt, en wie daar verantwoordelijk voor is. De “islam” is hier immers niet zo maar uit de hemel gevallen. Wie zijn de “importateurs”. Wie heeft er hier de rode loper” uitgerold?. U moet dit toch weten. Wat is de bedoeling ervan ?? Waar de islam voor staat is intussen nu toch wel duidelijk=270 miljoen doden. Wat moet daar nog aan toegevoegd worden ??
  Het zijn echter de verraders en hun zetbazen die moeten aangepakt worden.
  Wat is dan het probleem om de waarheid te zeggen en te schrijven??
  Hebben ze U ook bij Uw “kl…….”. Heeft U ook Uw ziel verkocht aan de duivel, en moet U nu ook de door de duivel gedecreteerde leugens blijven herhalen ??
  Sinds Uw voordracht in Gent voor de Delta stichting, enkele jaren geleden, stel ik mij inderdaad vragen !!
  PS : Over de moord op Jill Dando was er minder ophef!!
  http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/389922/Tragic-Jill-Dando-probed-BBC-PAEDO-ring
  met titel :
  “MURDERED TV presenter Jill Dando tried to expose a paedophile ring involving “big-name” BBC stars, a former colleague has claimed.”

Reacties zijn gesloten.