Optimist tot in de kist?

Optimist tot in de kist

President Hollande wil geen tweede mandaat als de werkloosheid blijft stijgen.  Dringend een nieuw brilletje kopen, monsieur le président!  Alsof hij überhaupt nog een kans zou maken…
Bizarre zin voor humor of  in een ontkenningsfase?

TF1
http://videos.tf1.fr/infos/2014/francois-hollande-en-direct-avec-les-francais-vu-par-luz-8514143.html

5 gedachten over “Optimist tot in de kist?

 1. Wat hadden die Fransen nu gedacht , een rode president en ge kunt op uw twee oren slapen ! Ik heb ergens wel een beetje medelijden met de president van de zoveelste republiek . Vooral zijn oogjes , die triestige blik Hij doet me zowaar denken aan een Sint Bernardushond met een klein vaatje rum rond zijn nek en ge ziet geen verschil.

 2. In feite verloopt alles volgens plan= het promoten van alle mogelijke vormen van decadentie, het importeren van nog meer vreemdelingen, het beschermen en aanmoedigen van de misdaad..!!!
  Terzelfder tijd wordt een financiëel – economische politiek gevoerd die moet leiden naar de ondergang, met ondertussen het onderhouden van een gigantisch profitariaat, op kosten van een actieve minderheid.
  Of een leninistische verrottingsstrategie, die moet leiden naar de EUSSR..!!
  Frankrijk is in feite onder controle van de logemafia’s en van het uitverkoren volk!!!
  (elk met hun verborgen agenda’s).

 3. Dementie richt toch veel schade, helaas zit 85% van het politieke schorem met deze ernstige ziekte. Alleen willen wij niet bijdragen in de kosten voor dat politiek uitschot.

 4. Nog een voorbeeld van de decadentie : de communistische vakbond CGT betaalde 130.000 euro om het luxe appartement op te “frissen” dat betrokken wordt door Thierry Lepaon(!!) en dat gelegen is in Vincennes(Parijs). Lepaon is het hoofd van de voormelde vakbond. Hierbij dient men te weten dat het voormelde appartement pas vernieuwd was, voor het gehuurd werd door de CGT.
  Na een grondig onderzoek had de CGT immers vastgesteld dat het gehuurde appartement niet geschikt was voor Lepaon, en bijgevolg diende aangepast te worden aan de “standing” van de “grote baas van de CGT.”
  In het voormelde bedrag van 130.000euro was o.a. een W.C.pot voorzien voor de democratische prijs van 1.397 euro, en 700euro voor een handdoek rek en een rol voor het WC papier.
  Het schandaal werd onthuld door Le Canard Enchainé.
  Het voorgaande is kenmerkend voor een maatschappij in volle verval, die gekenmerkt wordt door de kanker van de corruptie, in alle domeinen.
  Over het WC papier(al of niet geparfumeerd) werden er geen inlichtingen verstrekt.
  http://wakeupfromyourslumber.com/french-trade-union-spends-e14k-on-bosss-loo-seat/

Reacties zijn gesloten.