9 gedachten over “Oproep

  1. Vreemd toch die geheimdoenrij, we waren nu al een beetje gewoon geraakt aan de islamitische cultuur. Op de foto die ik gezien heb staat hij recht en iemand houdt een mes tegen zijn keel. Zeer onislamitische houding en terughoudendheid; die mannen snijden anders gewoon tot het werk af is.
    Foley geilde net zoals onze Rudy Vranckx op conflicten en oorlogen. Geen verslaving als een andere blijkbaar.

    • Je hebt niet helemaal ongelijk, Raymond. Op Ned. in duidingsprogramma: “zelfs het gevaar voor zijn eigen leven, hield hem niet tegen”.

      • Heb al te veel vervalste beelden gezien, om er zo maar in te lopen. Waarbij ik niet wil zeggen dat de Islam een vredelievende beweging is. Voor het overige zou ik ook niet naar openbare terechtstellingen gaan kijken, zoals in Amerika en in de moslimwereld gebruikelijk is. In Amerika weliswaar in de gevangenis, maar als je erbij wil zijn, kan je erbij zijn. Waarom zou ik naar een dergelijke video kijken? Als het echt gebeurde kan ik mij de wijze waarop wel voorstellen.

  2. Verkeerd signaal. De video zou verplicht drie maal per dag op alle visuele media van de wereld vertoond moeten worden, om aan te tonen tot welke beestigheden de islam in staat is.

  3. Wat houdt ons eigenlijk tegen om Briantje en Jejoentje een koekje van hetzelfde deeg te geven?

Reacties zijn gesloten.