Opgeklopte boerkini-rage

Afbeeldingsresultaat voor burkini funnyLag het aan het warme weer?  Laatste vakantieweekeinde vooraleer de school herbegint?  Trieste balans van een opgeklopte poco reclamecampagne voor verdraagzaamheid.  Statistieken en vraaggesprekken met experten die moeten aantonen dat de gemiddelde Vlaming geen probleem heeft met de islamisering.

“Er waren meer journalisten dan moslima’s aanwezig. Onze reporter ter plaatse kon slechts één boerkini spotten met daarnaast nog enkele gekleurde hoeden en strandballen.”

Het heeft niet gebaat.  Het ponton aan het Steen bleef zo goed als leeg.  Ook al berichtte de nullenzender over tweehonderd ‘vrije’ moslima’s en sympathisanten.  ATV had het over 150 deelneemsters.  De kleuterzender was eerlijker: die had het over enkele  tientallen.

En waar bleven de boerkini-suffragettes in Scheveningen?  Mochten ze niet buiten van manlief?

In 1968 aan het strand van Algiers was er geen boerkini te bespeuren:

 

 

2 gedachten over “Opgeklopte boerkini-rage

  1. Dit is het specimen dat ook in het kieslokaal aanwezig is, hersendood, of zombie komt in feite op hetzelfde neer, in Nederland heten ze die –>soort<– kranjorum of ik zou (het beleefd formuleren als) van de pot gerukt.
    Gisteren reeds op GS Jan Roos gezien, schitterend hoe hij (als naar goede gewoonte) de islamofiele mulitikuller te kakken zet, daar is hij heel goed in.
    In dit geval had hij de kip zonder kop recht in het kruis en ik peins dat het pijn gedaan heeft.
    We mogen niet uit het oog verliezen dat deze soorten ook deel uitmaken van het leger dat het kalifaat voorbereid, kan best zijn dat ze het niet weten wegens brain damage (onder de vorm van lobotomie).
    Antisemieten en handlangers van het kalifaat…one small step…

  2. Eén van de woordvoersters stond ook al op de eerste rij bij het “incident” van de kleuterschool Blokkendoos.

Reacties zijn gesloten.