Op weg naar een nieuwe apartheid!

lovenaarA2Nadat we jarenlang rond de oren werden geslagen met de “gruwelijkheden” van de apartheid in Zuid Afrika is er opnieuw onrustwekkende nieuws betreffende  deze apartheid, die blijkbaar opnieuw de kop opsteekt.

Er zijn  in Europa  de verschillende afscheidingsbewegingen wat in feite ook neerkomt op een vorm van apartheid. De Schotten en Catalanen willen weg. Er is ook nog Venetië in Italië, dat  onafhankelijk wil worden  en Zuid-Tirol dat terug naar Oostenrijk wil.   Er is ook nog Spaans en Frans Baskenland, die zich willen bevrijden van hun resp. bezetters en recent  waren er ook tekenen van opnieuw  oplevend Bretoens nationalisme.   Uiteindelijk is er dan ook nog Vlaanderen.

Een nieuwe vorm van apartheid heeft echter ook voet aan grond gekregen in de VSA: inderdaad het VSA van Obama en dit nadat ongeveer 50 jaar geleden een einde werd gesteld aan segregatiewetten!
Het komt er op neer dat overwegend blanke wijken van steden met een overwegend zwarte of hispano bevolking zich willen afscheiden, om zo te komen tot steden met een blanke meerderheid,  en deze nieuwe steden dan te besturen op een veel efficiëntere en vooral op een goedkopere manier. Een streven dat dan ook op tal van manieren wordt tegengewerkt.

“We are being stereotyped as being white, racist or separatist but that’s a very predictable tactic,” Mr Reiney, the owner of a Republican political consultancy, said. “When you can’t argue on the merits you turn to calling the other side racist.”

Zoals te verwachten  was vliegen de beschuldigingen van racisme wild in het rond, met daarbij de verwijten van een gebrek aan solidariteit en egoïsme.   Waar komen we deze beschuldigingen nog tegen?
Uit de tekst van het artikel blijkt dat de bezorgdheid van de overwegend blanke ouders  voor een kwaliteitsvol onderwijs ook een zeer grote rol speelt. Men wil ook veilige scholen.
Hieruit blijkt opnieuw het failliet van deze “multiculturele scholen”,  een fenomeen waarmee wij in het Europa ook op grote schaal worden geconfronteerd.

Het verschil met de VSA is echter dat er daar toch mogelijkheden zijn om het tij te keren, via  een “nieuwe apartheid”,  waarvan wij in Europa bij manier van spreken  nog niet kunnen dromen (= met de uitzondering van dure privé scholen die voor de autochtone middenklassen onbetaalbaar zijn).

Het bevestigt dan ook dat de massale immigratie een vernietigende werking heeft op  de kwaliteit van het onderwijs, wat ook de bedoeling is van de NWO.
Zoals men zegt: “Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst”. Vernietig je dan  deze jeugd door een pseudo-onderwijs, dan vernietig je ook het overleven van het volk.

Lovenaar

1 gedachte op “Op weg naar een nieuwe apartheid!

  1. Die apartheid bij ons , bestaat reeds een tijdje , Vlaanderen – Walonie en Brussel . Volgens huidskleur blank , zwart en tussenin . Volgens godsdienst Katholiek , Moslim , Jood en noem maar op . Volgens de taal , volgens de klederdracht , normaal aangepast aan onze eeuw , of met carnavalkarakter . Volgens de geaardheid , Janet , hetero , lesbienne of een mengeling . Volgens de politiek , een partij met gezond verstand , het Vlaams belang bv of de amateurs , verraders en zakkenvullers . Volgens de bankrekeningen , rijk en arm . De profiteurs en de verplichte door de strotgeduwdesolidariteitsgevers of werkende klasse. Volgens cultuur , we hadden er ene en hebben er ene bijgekregen , waarvoor onze dank wat dat betekende een serieuse “Verrijking”

Reacties zijn gesloten.