Op naar 191…

Een 22-jarige Eritreeër werd dinsdag in een trein van Frankfurt naar Kassel door een controleur betrapt bij het masturberen.  Bovendien had hij noch treinticket, noch geld.  In Fulda moest hij de trein verlaten om zijn identiteit vast te stellen.  Daarbij bleek dat de man reeds 189 aanklachten aan zijn broek had wegens het bedrieglijk verwerven van diensten, meer dan 40 keer betrapt werd bij diefstal, huisvredebreuk en beschadiging.

Klacht nr. 190,  het bedrieglijk verwerven van diensten (zwartrijden) en exhibitionisme –  werd aan  het lijstje toegevoegd.  Na kort beraad met de procureur van Fulda mocht de Eritreeër beschikken.  Hop naar aanklacht 191…

Bundespolizeiinspektion Kassel

 

1 gedachte op “Op naar 191…

  1. Die procureur heeft vermoedelijk rekening gehouden met zijn culturele achtergrond en folkloristische praktijken. Het afrukken werd weerhouden omdat de masturbanteling daarvoor een “pincet” gebruikte omdat zijn eritree aanhangels erg klein was zodat het eerder medelijden opwekte. Ik vraag me af wat voor straf een afrukkende Duitsche mensch zoal zou krijgen …Ik denk , in het beste geval een verbanning naar het “duivelseiland”

Reacties zijn gesloten.