Onze herprogrammering is volop aan de gang

The Great Reset, we zitten er midden in” laat deze korte docu feilloos zien… The Great Reset…je hoort er nog maar weinig over maar we zitten er middenin en ze hebben haast. Iets teveel haast valt programmamaker Flavio Pasquino op. Ze maken fouten en de data haalt de leugens inmiddels zelfs in en dat is een goed teken want “the narrow window of opportunity” zal snel sluiten, zoals Klaus Schwab, de voorman van het WEF zelf zei. Schwab is de geestelijke vader van het zogenaamde ‘stakeholder capitalism’, een hybride vorm van een soort sociaal kapitalisme waarbij wij allemaal invloed uitoefenen op de manier hoe bedrijven hun geld mogen verdienen, voor een betere, eerlijkere en duurzamere wereld en dat op zich klinkt ongelofelijk sympathiek maar het is niets minder dan verkapt communisme in een nieuw jasje. Denk je dat we overdrijven? Kijk dan naar de video:

2 gedachten over “Onze herprogrammering is volop aan de gang

 1. We zijn al een heel eind op weg naar de slavernij. Wat de VL regering in petto heeft om zogezegd het klimaat te redden is van een onnoemelijke dwaasheid. De zinsverbijstering is compleet.
  Ik lees : Ook tankstations zullen moeten sluiten na 2029

  Met dank aan de mosselpartij N-VA. Wie beweerde ook weer dat Agenda 2030/The great reset van de kliek van Schwab een complottheorie was. Het plan wordt brutaal onder uw neus uitgerold. Het brutaal ingrijpen in het leven van elk individu tot achter uw voordeur.
  Je zult luisteren of anders slaan we op je smoel (letterlijk).
  En je moet je niet afvragen waarom plots de OVLD groener is dan groen. Ver moet je het echt niet zoeken: De Croo is lid van die zieke kliek van Schwab. Alexander De Croo is part of the 2015 intake of World Economic Forum Young Global Leaders: https://www.weforum.org/agenda/authors/alexanderdecroo

  We zijn op weg naar een ondemocratische technologisch geleide dictatuur. Onverkozen en ongrijpbaar achter de internationale schermen.

  WEF onverkozen
  VN onverkozen
  NGO’s onverkozen
  WHO onverkozen
  EU commissie onverkozen
  En waar er zogezegde verkiezingen zijn worden ze straal genegeerd of blijft een demissionair kabinet gewoon zitten (zoals in NL)

  Ik ben blij nog de jaren van vrijheid te hebben meegemaakt want ik vrees dat de jongeren een trieste toekomst tegemoet gaan. Jammer genoeg beseffen ze het nog niet. Zo gehersenspoeld zijn ze.

  Trieste trieste wereld.

 2. In het kader van de “herprogrammering” heeft het Orakel van Leuven nog eens zijn smoel open gedaan :
  https://palnws.be/2021/11/louis-tobback-vergelijkt-mark-elchardus-met-collaborateur-hendrik-de-man/
  met citaat :
  “Voormalig sp.a-voorzitter Louis Tobback heeft zich in een recensie in het linkse tijdschrift Samenleving & Politiek erg kritisch uitgelaten over Reset, het nieuwste boek van Mark Elchardus. Tobback noemt passages in het boek “gortig” en “schokkend” en maakt de vergelijking met Hendrik De Man, de socialistische politicus die autoritaire tendensen vertoonde en collaboreerde met het naziregime. “ (=einde citaat).

  Ik verwijs verder naar de tekst en de reacties in de brug. Is immers niet bestemd voor gevoelige zielen. Ik heb het maar kunnen lezen met de neusknijper en de kotsemmer naast mij. (vrij naar Lewie).

  Hij heeft inderdaad recht om vergelijkingen te maken met het heden en vroeger, een recht dat ik dan ook opeis. De lat moet immers gelijk liggen.
  1. Lewie is een “volbloed marxist”, een ideologie, die samen met “communisme – socialisme – maoïsme – e.a. ” verantwoordelijk is voor ruim 150 miljoen doden. Deze soorten importeren hier de “islam” een bloeddorstig terreursysteem ( en dus geen godsdienst of ideologie) verantwoordelijk voor ruim 250 miljoen doden. De aantallen stijgen nog elke dag. Het bloed hiervan kleeft dan ook figuurlijk aan zijn poten.
  2. Hij zit met de SP-a samen in bad met PS maffia, een partij die de kenmerken heeft van een criminele organisatie cfr . Art. 324bis Sw.

  Een analyse van een Goelag deskundige :
  “Ein marxistisches System erkennt man daran, daß es die Kriminellen verschont und den politischen Gegner kriminalisiert”
  Alexander Solschenizyn
  3. Beide partijen socialistische partijen worden de facto gecontroleerd door de logemaffia’s. Een internationale criminele organisatie al eeuwen betrokken bij tal van revoluties en (burger)oorlogen. De aanslag in Sarajevo werd georganiseerd vanuit Parijs, rue des Cadets, de zetel van het Groot Oosten, via een loge in Thessaloniki, van waar ook de Armeense genocide werd georganiseerd.
  4. Hoe zit het met Stasi dossier van Lewie. En welke naam werd er geschrapt uit het Mitrokhin dossier.
  http://www.digithemis.be/index.php/expo-virtuelle/classified/cold-war/mitrokhin
  5. Welke rol speelde de socialisten in de politiek van het gebroken geweer in de jaren 30, in dienst van Stalin ? Het resultaat was o.a. de ramp van mei 1940 !!!
  Waarom werden de saboteurs hiervan nooit vervolgd ??
  6. Welke partij heeft er in 1960 een bloedige terreur gevoerd, met een massale schade, en het schurft & schuim van de straat werd hiervoor dan beloond met amnestie !!!
  7. Nu zit ene Frank VDB als niet verkozene in de regering. Een volbloed Trotskist. Deze was de man van de banksters van Wall Street en The City, tot hij na de liquidatie van Lenin opzij werd gezet door Stalin. Hij was tijdens de Sovjet terreur een bloeddorstig monster.
  https://slate.com/news-and-politics/2007/04/don-t-idealize-leon-trotsky.html
  met titel : “He was a mass murderer, not the true champion of the working class.”.
  Een adept hiervan zit nu in de regering voor de SP-a van marxist Lewie, of soort zoekt soort.
  8. Frank voert nu The Great Reset uit , via de Covid 19(84) terreur, in dienst van de banksters, die er achter schuil gaan. De Frank en Trotski hebben dus dezelfde bazen. Gezien het Cambridge verleden van de Frank is dit dan ook geen verrassing. Cambridge is ook gekend voor de 5, verraders van het gemeenste soort. Is de Frank soms de nummer 6 ? Een vraag !!

  En met zo een bloedige pedigree komt Lewie lessen geven, over collaboratie en verraad.
  Hij is natuurlijk nijdig, want het boek van Elchardus is in feite een striemende aanklacht tegen de communistische loge maffia’s, en als een rode iets niet verdraagt, dan is het wel de confrontatie met de waarheid. Zijn reactie staat dan ook stijf van leugens en bedrog.

  Overal waar de roden aan het bewind zijn, ontstaan er mesthopen en beerputten. Een voorbeeld :
  https://palnws.be/2021/10/onderzoek-toont-aan-5-gevaarlijkste-steden-in-italie-worden-door-linkse-partijen-bestuurd-de-veiligste-door-rechtse-partijen/
  Lewie heeft dan ook de kans gemist om te zwijgen, maar de media heeft anderzijds ook de kans gemist om hem te ontmaskeren.

Reacties zijn gesloten.